Всі категорії
Додати товар

Sanlumia 2 x світлодіодний протипожежний стельовий світильник can gu10

343 грн
Опис

ВАРІАНТ CHROME 2ШТ В КОМПЛЕКТІ!

- Підходить для всіх галогенних ламп GU10, світлодіодних ламп стандартного розміру та КЛЛ. Виготовлені з литої сталі та мають круглу форму, створять сучасний вигляд на вашій кухні, пральні та вітальні. Зверніть увагу, що лампи GU10 до комплекту не входять.
- Модернізовані стельові світильники з міцнішими пружинами для простого встановлення. Кабелі із заземленням і подвійною ізоляцією за класом 2.
- У стельових світильниках Sanlumia використовується унікальна безгвинтова клемна колодка з петльовим входом і виходом, що забезпечує швидке й ефективне встановлення. Змінна рамка, що закривається, в хромованому, сатинованому нікелевому кольорі, білій або золотій троянді, конструкція з поворотним замком дає змогу легко замінити світлодіодну лампу, а також відремонтувати стелю. (Один колір лицьової панелі в пакованні)
- Випробувано на періоди вогнестійкості стель упродовж 30-60-90 хвилин; відповідають вимогам пожежної безпеки частини B і будівельним нормам Великобританії BS476, частини 21 і 22: 1997 р.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари