Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Світлодіодний сенсорний нічник з пультом led light with remote control set

430 грн
Опис

Світлодіодний сенсорний нічник з пультом LED light with Remote Control set

Характеристики

- Світильник LED light with Remote Control set ідеально підходить для відключень живлення та тьмяно освітлених областей.
- Світильник можна закріпити всередині шафи, комори, в гаражі, над робочим столом та в інших куточках будинку.
- Для його встановлення не треба свердлити стіни, адже він кріпиться на двосторонній скотч.
- Світильник оснащений ультраяскравими лампами, живлення яким здійснюється за рахунок батарей ААА, а значить, ви зможете включати його незалежно від електрики міської мережі.
- Він оснащений дистанційним керуванням, регулятором яскравості та 30-хвилинним таймером. Просто натисніть на лампу, щоб вона увімкнулась або використовуйте для увімкнення пульт дистанційного керування. За допомогою пульта можна дистанційно вмикати/вимикати світильник, регулювати яскравість, перемикати режим світіння.
- Такий світильник ви зможете встановити куди завгодно, і вам зовсім не треба буде свердлити стіни – фіксація відбувається за рахунок двостороннього скотчу.
- До світильника додається пульт д/в за допомогою якого ви можете змінювати режим роботи, регулювати яскравість освітлення, вмикати/вимикати та встановлювати 30-хвилинний таймер автоматичного відключення.
- Світильник LED light with Remote Control set можна встановлювати на полиці, шафі, коморі, і в будь-яких інших погано освячених ділянках вашого будинку.

Комплектація

- Заводська упаковка
- Світильник 3 шт
- Пульт керування

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
bilukboduk
Amore
Тернопіль
0% виконаних замовлень
Була