Всі категорії
Додати товар

Монопод з кільцевої лампою 16 см (трипод, c bluetooth) l07

589 грн
Опис

Кільцева лампа з моноподом L07 пульт дистанційного управління — це універсальний помічник всім, хто обожнює круті селфи, професійно займається зйомкою, чия робота залежить від якості та режимів світла. Лампа і селфи палиця забезпечать правильне професійне освітлення блогерам, фотографам, візажистам, стримерам, майстрів тату, манікюру і не тільки. Зовнішній вигляд і функції Діаметр кільця лампи 5 дюймів, цього достатньо, щоб заповнити світлом виділені зони і підготувати об'єкт до зйомки. Штатив-селфи-палиця — унікальний винахід, геніальне в своїй простоті. Ви можете встановити лампу на штативі під певним ракурсом, а можете користуватися нею як палицею для селфи з готовим регульованим світлом! L07 Bluetooth працює в трьох режимах освітлення: селфи, настільному і заповнює. Керувати режимами просто пультом ДК з функцією Bluetooth. Лампа-селфи палка легко разбирается и упаковывается в сумку или рюкзак. Алюминиевый штатив из 5-ти секций почти ничего не весит, тогда как сама складная лампа супер портативная и функциональная отлично подойдет для съемки в помещении и на улице.

Кольцевая лампа L07 Bluetooth селфи палка заряжается от сети и работает в автономном режиме. Теперь работать с лучшим светодиодным светом вы сможете без путаницы в проводах. Просто зафиксируйте смартфон в держателе и снимайте крутые селфи везде!

Особенности:

5-ти дюймовое кольцо запросто складывается вместе со штативом, чтобы уместиться в рюкзак и всегда быть рядом.

Поддерживает горизонтальную и вертикальную съемку.

3 режима света: дневной, заполняющий, селфи.

Надежный складной 5-ти секционный штатив из алюминия.

3 уровня яркости заполняющего света для заполнения теней.

Пульт ДУ Bluetooth для управления лампой на расстоянии.

Автономная работа от встроенного аккумулятора.

Характеристики:

Вес: 385 г.

Материал: ABS пластик, алюминий.

Совместимость со смартфонами: до 9 см шириной.

Максимальная длина (в том числе лампа): 92 см.

Версія Bluetooth: 4.2. Передача сигналу: до 10 метрів. Напруга: 3 Ст. Батарея: CR1632, 1200 мАч. Потужність: 4 Вт. Час автономної роботи: 2-5 годин. Колірна температура білого світла: 6500K. Колірна температура теплого світла: 2900K. Комплектація: L07 Bluetooth селфи палиця-штатив. Світлодіодна лампа-кільце. Зарядний кабель. Інструкція (мова англійська і китайська). Коробка. ws93819

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий

Схожі товари