Всі категорії
Додати товар

Оригінальний настільний лофт світильник.

2200 грн -21% 1755 грн
Опис

Наші батьки ще пам'ятають час, коли світлини робили за допомогою старих фотокамер із плівкою, яку треба було проявити, а потім надрукувати світлини на папері.
Тепер така камера, перероблена в оригінальну лампу, може прикрасити ваш дім.
Світильник підійде для будь-якого будинку/паба/ комерційного приміщення. Він точно приверне увагу ваших гостей. Його можна поставити на столик біля ліжка, на книжкову полицю, камін або барну стійку. Можна використовувати як нічник, настільну лампу для читання або точкового освітлення. Стане прекрасним доповненням до інтер'єру в стилі Loft або Ретро.
Лампа з фотокамерою стане прекрасним подарунком для вашого друга або подруги, батьків. Це гарний подарунок для фотографа.
Ручна робота, в єдиному примірникі.

Зроблена на основі антикварної плівкової фотокамери Praktika LTL. Виробник Pentacon GDR (східна Німеччина) 1972 рік. Об'єктив ТК-2. Камера неробоча, задня кришка відкривається й можна побачити внутрішній пристрій фотокамери. Встановлена лампа розжарювання 40W із цоколем Е-14. Є регулятор для плавної зміни яскравості освітлення. Для заміни лампи розжарювання на LED, потрібно вибрати спеціальну LED-лампу, сумісну з регулятором для плавної зміни яскравості освітлення!
Довжина шнура 1.40 м, європейський штепсель.

Розміри лампи:
Висота — 42 см
Ширина — 20 см
Розміри абажуру:
Висота — 16 см
нижній діаметр — 20 см

Світло в інтер'єрі має велике значення. Освітивши приміщення яскравим світлом, ви візуально зробите його більшим, а ввімкнувши кілька невеликих точкових світильників, надасте кімнаті затишного вигляду. За допомогою точкового світла можна зробити акцент і привернути увагу до певної зони в приміщенні або до конкретного предмета інтер'єру. Але ще краще, коли саме джерело світла є елементом декору та вносить щось незвичайне та привабливе у ваш інтер'єр, навіть коли лампа вимкнена.
Вінтажний світильник ручної роботи зробить особливим навіть найпростіший інтер'єр і допоможе проявити вашу індивідуальність. На відміну від звичайних серійних світильників, він обов'язково приверне увагу ваших гостей.
Вінтажна лампа — це чудовий подарунок, нестандартний і функціональний. Ваш друг точно буде дивовижний!
У нашому магазині ви знайдете саме такі світильники. У кожен із них я вклав свою фантазію й вміння. Сподіваємося ви зможете вибрати оригінальний світильник, який сподобається саме вам.

Переробляючи старі предмети та використовуючи їх у новій якості, ми зменшуємо кількість відходів і поліпшуємо екологію, що також важливо для мене.

Завдяки тому, щоливість прийшла до нашого магазину. Якщо ви маєте запитання, з радістю на них виконуйте, пишіть! Тут раді кожному гостю.
Додаткові характеристики:
Стиль виготовлення: Хай-тек
Матеріал каркаса: нержавіюча сталь
Тип лампи: Енергоощадна
Матеріал плафона, підвісок: Текстиль
Тип кріплення: На поверхню
Колірна температура: 2700К
Тип: Настільна лампа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Зроблено в Україні?:
Хендмейд

Схожі товари