Всі категорії
Додати товар

Лампа ліхтар на акумуляторі із сонячною батареєю і пультом cata ct-4289 5w 180 лм

950 грн
Опис

Лампа ліхтар на акумуляторі із сонячною батареєю і пультом CATA CT-4289 5W 180 Лм
Багатофункціональна світлодіодна лампа ідеально підходить для кемпінгу, для риболовлі й може використовуватися як аварійне освітлення будинку або для підзаряджання мобільного телефона. Функціональна кемпінгова лампа живиться від вбудованої батареї та сонячної панелі.
У ліхтарик вбудований літієвий акумулятор. Ви можете заряджати виріб за допомогою USB-кабелю, який постачається в комплекті, а сонячна панель на виробі заряджається сонячною енергією.
Переваги: Можливість підвішування в наметі (вбудована ручка) Забезпечує потужне джерело світла завдяки використанню світлодіодів SMD Лампа стійка до пилу, ударів і бризок Успішно працює в зовнішніх умовах, має 3 режими освітлення. Може, використовуватися як усередині приміщень, так і зовні, що дає йому величезний спектр застосування Заряджання мобільного телефона Керування з пульта дистанційного керування Зручна ручка у формі гачка, завдяки якій ви можете повісити її в будь-якому місці Лампа обладнана потужним акумулятором, який дає змогу одній зарядці світитися до 10 годин Заряджання акумулятора, що здійснюється сонячним світлом у денну пору або за допомогою usb-кабелю Переносної Powerbank для вашого телефона Характеристики: Виробник: CATA Колірна температура: 6400K Кут променя: 180 градусів Вбудована акумуляторна батарея: 2 штx18650 Напруга батареї: 3,7 В постійного струму 2500 мА·год Частота: 50-60 Гц Світловий потік: 180 Лм Потужність: 5W Класc захисту: IP 20 Номінальний струм: 1А Робоча температура: -20°С - +40 °C Час заряджання: 4-6 годин Час роботи: 10 годин 3 режими освітлення: сильне, середнє, sos Тип лампи: Світлодіодна SMD Вага: 345 грамів розмір: 10,8х9,8 см Джерело живлення: сонячна батарея та USB-зарядка Матеріал корпусу: пластик Призначення: для альтанки, для дачі, намету, для риболовлі, для туризму, для дому Особливості використання: 1. Натисніть кнопку On/Off один раз, ліхтар увімкнеться й дасть яскраве світло 2. Натисніть кнопку «Ввімкнути-Вимикнути» вдруге, дає слабке світло 3. Натисніть кнопку «Ввімкнути-Вимикнути» втретє, засвітиться сигнальне попередження

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lenakushch
lenakushch
Супер-продавець
Київ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари