Всі категорії
Додати товар

Зовнішній сонячний світильникvoyomo з датчиком руху, 138 світлодіодів кут освітлення 270°

900 грн
Опис

Зовнішні сонячні світильники VOYOMO з датчиком руху, 138 світлодіодних зовнішніх настінних світильників з дистанційним керуванням, кут освітлення 270°, 3 режими, водонепроникний сонячний настінний світильник з кабелем

Опис:
Бренд VOYOMO
Колір Weiß
Матеріал акрилонітрил бутадієн стирол
Стиль Традиційний
Джерело живлення Сонячна енергія
Про цей предмет
Роздільна сонячна панель: порівняно зі звичайними сонячними ліхтарями, ми розділяємо сонячну панель і основний корпус освітлення, ви можете встановити сонячну панель у сонячному місці за допомогою водонепроникного кабелю 4,7 м/15,42 футів, який входить у комплект, щоб накопичувати набагато більше енергії протягом дня та створювати довше і яскравіше світло вночі.
Більш широкий кут освітлення: зовнішні сонячні ліхтарі оснащені 3 головками, регульованими ліхтарями безпеки, які містять 138 світлодіодних намистин і гнучким кутом освітлення 270°, що охоплює набагато більшу окружність. Це створює яскраве та безпечне середовище для перехожих.
3 режими освітлення з дистанційним керуванням: сонячні ліхтарі для зовнішнього використання з датчиком руху мають 3 режими освітлення, а саме режим датчика, режим затемнення та режим постійного освітлення. При виявленні руху сонячні ліхтарі автоматично вмикаються. Трьома режимами освітлення можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування.
Довговічні та водонепроникні за стандартом IP65: сонячні ліхтарі виготовлені з високоміцного матеріалу ABS PC і сертифіковані відповідно до водонепроникності IP65. Він витримує дощ, вітер, сніг, лід і вологу. Ідеально підходить для всіх зовнішніх зон, таких як вхідні двері та задній двір, веранда, патіо, доріжка та під’їзна дорога тощо.
Легко встановити: ви можете просто закріпити сонячну лампу на стіні за допомогою гвинтів, які входять у комплект, без проводки. Оптимальна висота установки становить від 1,8 до 2,5 м.

Торгова марка ‎VOYOMO
Розміри упаковки ‎18,9 x 13,7 x 10,2 см; 580 грамів
Виробник ‎VOYOMO
Стиль Традиційний
Колір Weiß
Матеріал ‎акрилонітрилбутадієнстирол
Кількість вогнів ‎3
Спеціальні характеристики ‎Водонепроникний
Колір плафона Білий
Опис живлення та розетки: ‎На сонячних батареях
Тип установки комутатора Wandmontage
Потрібні батареї? Ні
Тип лампи LED
Вага предмета 580 г
Гарантовані оновлення програмного забезпечення до невідомого

СТОК
ПОВЕРНЕННЯ НЕМАЄ
Є ОБМІН НА РІВНОЦІННУ РІЧ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари