Всі категорії
Додати товар

Вуличний світильник на сонячних батареях лампа фасадна ретро coba bk-888 чорна

275 грн
Опис

Опис
ЛАМПА СОЛОЧНА НАСТІННА В РЕТРО
Настінна лампа на сонячних батареях із датчиком руху — ідеальна пропозиція для освітлення фасаду будинку, альтанок, ґанку та веранди. Вони додадуть неповторну атмосферу вашому саду.

Лампи на сонячних батареях — чудова альтернатива традиційному освітленню! По-перше, вони не споживають електроенергію, позаяк заряджаються через сонячну панель, яка збирає енергію навіть у похмурі дні.

Водонепроникний і міцний світильник IP65
Світильник виготовлений із високоміцного матеріалу ABS. завдяки герметичності класу IP65 він стійкий до проникнення вологи та пилу — йому не страшний ні вітер, ні дощ. Його можна використовувати й взимку. Не іржавіє й не піддається корозії після багатьох років використання.

Високоефективне зовнішнє освітлення
Лампа на сонячних батареях стане прекрасним доповненням до вашого будинку завдяки класичному, простому, сучасному та стильному дизайну. Обладнаний сутінковим датчиком, завдяки якому спалахує автоматично. Крім того, він має вбудований датчик руху, завдяки якому він автоматично загоряється у разі виявлення руху вночі та вимикається через 15 секунд без руху.

Установлення лампи надзвичайно просте та швидке. Просто прикрутіть її за допомогою шурупів, що додається, для сонячних батарей до будь-якої зовнішньої стіни.

Характеристики продукту:
Колір корпусу: чорний
Світлий колір: теплий
Матеріал: АБС пластик
Джерело світла: світлодіод
Акумулятор: Ni-MH: 1800 мА·год, 3,7 В
Акумулятор термін експлуатації: 8-10 годин
Класифікація: IP65 (водонепроникність)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
genamilko
Shopping7
Полтава
9% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?