Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Внутрішнє освітлення авто sealight rgb з керуванням через застосунок

750 грн
Опис

Універсальні кольори із суперсвітлою яскравістю: Автомобільна світлодіодна стрічка RGB, модернізація 36 світлодіодних ліхтарів, супер яскравість. Понад 16 мільйонів кольорів для самостійної роботи.
Ексклюзивний режим швидкості. Світло автомобіля змінюється залежно від вашої швидкості: чим швидше ви їдете, тим яскравіше. Музичний режим дає змогу синхронізувати освітлення й музику.
Керування через застосунок: зручно для самостійного освітлення і яскравості. Немає проблем із втратою пульта дистанційного керування. Hostrol Smart — застосунок, розроблений компанією, що дає змогу легко розв'язувати технологічні проблеми.
Просте встановлення: встановлення в чотири етапи. Міцний клей із 4 додатковими затискачами, липучками та протиударною наклейкою прикріпить внутрішні ліхтарі в авто. Дволінійні світлодіодні стрічки для кращого маскування та для всіх автомобілів.
Номінальна напруга 12 В, захист від перенапруги та захист від перевантаження за струмом забезпечують оптимальну безпеку. Живлення від прикурювача.
Коробка пошкоджена.

Дивіться інші оголошення
72.2

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари