Всі категорії
Додати товар

Вуличні ліхтарі görvitor на сонячній батареї 3 шт.

2499 грн
Опис

Сонячний садовий ліхтар заряджається й накопичує енергію за допомогою сонячних батарей. У денну пору він автоматично заряджається приблизно 6-8 годин і автоматично світиться приблизно 8-10 годин вночі.
IP65 Водонепроникний: вам не потрібно турбуватися про дощ, сніг, туман тощо. Навіть у дощовитий день ви однаково можете насолоджуватися романтичним світлом сонячних ліхтарів просто неба. Ви також можете сміливо використовувати садові розбризкувачі, які не пошкодять сонячний ліхтар.
Перезаряджуваний акумулятор ємністю 600 мА·год вбудований у сонячну панель, яка може підтримувати ефект нічного освітлення.
Вам просто потрібно зсунути перемикач сонячної панелі в положення «ВМИК», а потім помістити або повісити сонячний ліхтар у місці, де він може безпосередньо поглинати сонячне світло. Сад, балкон, доріжка та паркан — ідеальне місце для використання сонячних ліхтарів. У комплекті два конусоподібні ліхтарі з установленням у землю й один ліхтар підвісний.
Розмір підвісного ліхтаря висота 24 см (без ручки) х15 см середня частина (верх низ 8 см). Конуси верхнє коло 8х40 см, з яких 14 см, це кріплення в землю. На сонячних кришках є мікро потертості від транспортування.

AZ 2.10
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був