Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Коробка універсальна з фанери . коробка з відкидною кришкою. дерев'яна коробка.

195 грн
Опис

Розмір внутрішній (10х8х19)
Ціна коробки залежить від розміру.
Ціна на коробку на фото (195грн) вказана без урахування вартості нанесення логотипу.
Гравіювання обумовлюється в індивідуальному порядку. (від 25грн)
При замовленні від 700 грн доставка безкоштовна.
Коробки можуть бути різних розмірів і типів відкривання кришки за індивідуальним замовленням. Будь-який розмір та кількість. З нанесенням написів та малюнків. З можливістю тонування фарбою чи морилкою. Для отримання всіх кольорів виробу пишіть у особисті повідомлення
Такі коробки використовуються в основному як подарункова упаковка для якісних товарів, вона підкреслює натуральність та екологічність вмісту, а також певною мірою виправдовує ціну товару.Покупці ж купивши таку коробку з Вашим логотипом навряд чи відправлять її на утилізацію, тому що показує наша статистика в 95% випадків залишають її собі для господарських потреб. Таким чином, Ваш, нанесений на кришку коробки лого, весь час працюватиме як пасивна реклама - це дуже великий плюс такої упаковки.Таким чином, замовляючи у нас коробки Ви формуєте лояльність покупя до Вашого бренду і отримуєте тривалу рекламу свого бренду.

Відправляємо "Новою Поштою", "Укр Поштою",термін виконання залежить від обсягу замовлення, якщо це одна позиція товару, то термін виготовлення 1-2 дні.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Фанера
Персоналізація: З гравіюванням

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари