Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунок на річницю оригінальний подарунок для коханої людини коробка для прикрас

335 грн
Опис

Ви молоді і романтичні, хочете здивувати кохану людину незвичайним подарунком, а може Ви хочете освіжити свої почуття і внести в прозу життя трохи світла, інтриги, спонтанності і спокуси!!!

Наша коробочка Вам в цьому допоможе) Пограйте з вашим коханим в рольову гру з допомогою еротичних кубиків, станьте для нього чарівницею, яка виконає будь-яке бажання з його Чекової книжки)
Змініть звичні ролі і пориньте у вир чуттєвості, ніжності, сексуальності і романтизму)

Наша коробочка примітна тим, що з її допомогою ви можете оригінально подарувати вашому чоловікові невеличку прикрасу (ланцюжок, кулон, брелок, браслет). Ви просто непомітно покладіть в нашу коробочку свій презент - та креативний подарунок на день народження, день св.Валентина чи просто в наступну п'ятницю готовий!!!

У коробочці Ви знайдете:
- Чекову книжку бажань
- еротичні кубики
- папір для пакування, коробочка

Примітка!!! Прикраса не входить в коробку, додано для наочності і в допомогу вашій фантазії))

Всередині Чекової книжки - 15 красивих дизайнерських відрізних купонів з бажаннями (втеча від усіх на вихідні, поділитись своєю таємницею, масаж, романтична вечеря в незвичайному місці та ін.), які дарувальник зобов'язаний виконати у відведений власником книжки час.
Крім бажання, на кожній сторінці красива тематична картинка і оригінальний текст романтичного змісту, який подарує Вам безліч фантазій про ніжні, веселі, завзяті і неповторні побачення з вашими коханими! Краща якість виконання, якісний папір і друк.

Чекова книжка бажань українською мовою!
Навіть, якщо ви не знаєте українську, з допомогою нашої книжки ви можете її вивчити, перетворивши вивчення ще в одну гру)))
Подарункова коробочка підійде для улюблених романтично налаштованих чоловіків будь-якого віку)
Нехай всі бажання дорогої Вам людини збуваються!!!
P. S. Також в наявності є коробочки для улюблених дівчаток)
Доставка по Україні: Нова пошта, Укрпошта.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?