Всі категорії
Додати товар

Коробка для їжі 310 х 215 х 50 мм, кришка+дно біла

22 грн
Опис

Увага! Даний товар можна купити тільки від 20 штук!

Волого- та жиростійка коробка з окремою кришкою та окремим дном для пакування суші та інших харчових товарів загальною вагою до 3.5 кілограмів. Основною відмінністю коробочки є наявність внутрішнього ламінованого шару, який дозволяє упаковувати в неї продукти харчування різної консистенції і температури нагріву та/або охолодження. Матеріал виготовлення – целюлозний крафт-картон густиною 250 гр/м2. Кришка та дно є самозбірними. Підходить як для індивідуального, так і для групового впакування різної їжі на винос. Поставляється в стосах по 25 і 50 штук, які упаковані в стрейч-плівку для додаткового захисту.

Продуктові коробки даного типу є одноразовою, екологічно безпечною упаковкою для суші, а також рядом інших готових страв різної консистенції, температури нагрівання та/або охолодження. Волого- та жиро-стійке ламіноване покриття внутрішньої сторони коробочок робить їх дуже практичною харчовою упаковкою в різних ситуаціях. Наприклад, їх однаково успішно можна використовувати як коробки для доставки суші, як одноразові ланч-бокси та коробки для бургерів, і навіть як картонні супниці або тару для салатів. У картонні коробки з ламінацією такого розміру можна з легкістю упаковувати суші та копчену рибу, бургери та шаурму, розігрітий шашлик з пловом, бульйони та супи, макарони та локшину, пасти, салати, закуски та безліч іншої популярної їжі. Крім того, дуже популярним видом упаковки для коробок саме такого розміру є упаковка тістечок заварних і пончиків з кремом. Загалом, коробки з картону з ламінацією такого розміру можуть застосовуватися дуже універсально як товарне пакування для харчових і нехарчових товарів або як упаковка для їжі на виніс.

Для виготовлення коробок суші даної моделі використовується целюлозний крафт-картон з обов'язковим ламінуванням внутрішнього шару. Для серійного виробництва моделі застосовується картон марки «Svetocoat» щільністю 250 гр/м2 з багатошаровим крейдуванням внутрішньої та/або зовнішньої сторони. Однак за попереднім замовленням купити коробки для суші даної моделі можна більшою або меншою щільністю з відповідною зміною ціни. Даний вид картону є екологічно чистою первинною сировиною, завдяки чому коробки для суші даної моделі можуть контактувати з будь-якими продуктами харчування без будь-якої шкоди для останніх, не залишаючи при цьому ні слідів, ні смаку, ні запаху. Крім того, такі харчові контейнери не деформуються при розігріві в мікрохвильових печах, внутрішня захисна ламінація робить коробки стійкими до вологи та жиру. Транспортування і зберігання коробок проходять без будь-яких проблем, так у зібраному вигляді вони займають зовсім небагато місця. Також важливо відзначити, що виробництво подарункових коробок цієї моделі без використання будь-яких пластикових добавок. Утилізація коробок після використання повинна виконуватись за правилами утилізації побутових відходів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Зроблено в Україні?:
Виробництво

Схожі товари