Всі категорії
Додати товар

Подарункова коробка для купання з трояндами на весь день

462 грн -4% 447 грн
Опис

Подарункова коробка для купання з трояндами на весь день

- Найкращий подарунковий набір для жінок . Наш подарунковий набір для спа виготовлено з високоякісних натуральних інгредієнтів, ароматизованих чистими ефірними оліями, які омолоджують і розслабляють, одночасно розгладжують і зволожують шкіру, а також утримують вологу.
- Призначений для догляду за собою - наша подарункова коробка для спа сприяє догляду за собою за допомогою чудового асортименту продуктів. Спа-набір включає пінну ванну, гель для душу, сольовий скраб, мило, дерев'яну ложку. Подаруйте цій особливій жінці подарунок.
- Ідеально підходить для дівич -вечорів. Подаруйте цей набір жінці, яка має нагоду! Відзначте її цим чарівним набором і заохотіть її розслабитися та побалувати себе під час енергійного планування весілля! Просто додайте келих холодного рожевого і розслабтеся!
- Не маєте ідей щодо подарунка для неї? - Наша вишукана подарункова коробка «Time to Wine Down» просто не може бути зручнішою, усе упаковане в одну красиву коробку. Ідеальний набір для гідромасажної ванни, готовий подарувати або надіслати його коханій людині для продуманого та персоналізованого подарунка для спа.
- Найкраща ідея подарунка для будь-якої нагоди - чудовий подарунок на День святого Валентина, весільний вечір, дівич-йоху, Різдво, подарунок на день народження для мами чи тата, подяку вчителю, ріелтора, лікаря, новосілля, ювілей, молоду маму чи просто для себе, жінок, мам , Сестра, Дочка, Подруга

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари