Всі категорії
Додати товар

Герметичне таро – hermetic tarot

252 грн -21% 200 грн
Опис

Герметичне Таро – HERMETIC TAROT
Таро герметичне задумано стати найважливішою колодою з усіх езотеричних колод карт Таро, створених у XX столітті.
Заснована на глибоких езотеричних дослідженнях Таємного Ордену Золотої Зорі, в даний час є класичною. Її найбагатший символізм включає астрологічні відповідності, елементи ангельського письма, геомантичні постаті, символи нумерології та каббалістики.
Чорно-біле художнє виконання колоди «Герметичне таро» зосереджує увагу на найскладніших деталях і блискуче розкриває магічну силу карт.
Це чорно-біле Таро є чудовим зразком як для учнів, так і для досвідчених тарологів. Вона дозволяє читачеві повною мірою використати всі аспекти інтерпретації з першого погляду. Ця колода є однією з небагатьох, яка вказує на практиці впливу астрології на наше життя. Кожна карта пов'язана з відповідною планетою, аспектом та елементом. Символіка складна та потужна. Зображення у Герметичній таро полегшують вивчення Древа Життя та основи каббалістики. Графічно зображено концепцію сили, форми і рівноваги . Літери івриту асоціюються зі старшими Арканами та чітко видно на кожній карті. Імена ангелів небесних дня та ночі розташовані на всіх Малих Арканах. Традиція: Золота Зоря
Молодші аркани: ілюстрації з мастей символи.
Масти: жезли, чаші, мечі, пентаклі
Карти двору: Принцеса, Лицар, Дама, Король
Нумерація: Блазень 0 Сила 8 Правосуддя 11
Категорія: окультизм; кабала; чорно/біла
Автор: Годфрі Доусон (Godfrey Dowson)
Художник: Годфрі Доусон (Godfrey Dowson)
Розмір карт: 70x120 мм
Мова карт: англійська
Склад: 78 карток з інструкцією на англ. мовою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари