Всі категорії
Додати товар

Брелок, підвіска з флюоритом та перлами ′перлинне гроно′

230 грн
Опис

Стильна підвіска, брелок ручної роботи з натуральним необробленим флюоритом і прісноводними перлами на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. А це означає, що фурнітура не потемніє, не облізе, не викличе алергію, і дасть змогу цьому ніжному оздобленню довгі роки тішити свою господиню! Перли тут натуральні, не ідеальні за якістю. Довжина підвіски із застібкою 10 см. Завдяки застібці — гачку, підвіску можна повісити на сумку, у машину або на ланцюжок і носити на шиї як підвіску.

Мабуть, у світі немає мінералу, який мав би такий широкий гаммійський колір, який має флюорит. Кристали його можуть бути безбарвними, рожевими, жовтогарячими, блакитними, синіми, жовтими, фіолетовими, всіх відтінків зеленого кольору. Часто зазначається нерівномірність, смугастість і різна інтенсивність забарвлення.
Вважається, що флюорит здатний зняти стрес, позбавити депресії та гніву. Амулети з цього каменю рекомендують носити людям надмірно збудливим, для набуття гармонії із собою та навколишнім світом. Він неабияк посилює аналітичні здібності свого власника. Флюорит можна носити в період іспитів, надягати у відповідальних ситуаціях.
Літотерапевти припускають, що флюорит полегшує стан метеозалежних людей, тонізує нервову систему, знімає негативні наслідки стресових ситуацій, нормалізує сон, позбавляє безсоння та нічних кошмарів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари