Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Сувенірна парадна шабля морської пехоти з котом marines із підставкою в подарунковій коробці

1599 грн -7% 1499 грн
Опис

Сувенірна парадна шабля морської піхоти США Marines із підставкою в подарунковій коробці. У дуже гарному стані. Фото зроблені в день публікації оголошення, можливий відео огляд. Швидке надсилання Нової Пощой!

Сувенірна шабля морської піхоти демонструє USMC Model 1859 NCO Sword. Ця модель саблі досі складається на озброєнні корпусу морської піхоти США та застосовується 74- та утентер-офіцерським складом.

Клинок виготовлений із полірованої неіржавкої сталі та прикрашений орнаментальним травленням і написом United States Marines ("морська пихота США"). Гарда жовтого металу також виготовлена досить детально та прикрашена жовтим темляком із пензлем.

Сувенір комплектується піхвами з приладом у тон гарді. Це — дуже гарний зразок сувенірної зброї. Добротно зібраний і має як прообраз прекрасну витончену саблю з багатою та цікавою історією.

Сабля офіцера ВМС зразка 1852 р., а також USMC Model 1859 NCO Sword та U.S. Marine Corps officers' Mameluke sword є найстарішими типами зброї, що офіційно перебувають на озброєнні в США. Можна сказати, що люди саме з такою зброєю в руках створили найсильнішу світову планету.

Тож сувеніри цих шабель — не тільки чудова прикраса інтер'єру, але й цікавий експонат з істотною історичною значущістю. Якщо ви колекціонуєте сувеніри зброї, USMC Model 1859 NCO Sword просто зобов'язаний бути у вашій колекції!

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДЛИНА Клініка, ММ: 745
МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ЕКОКОЖА, МЕТАЛ
ОБХват ЯСКА, ММ: 875
МАТЕРІАЛ ЧЕХЛА: ПЛАСТИК, ВИСУССТОВАНА КОЖКА, МЕТАЛ
ПОВЕРХНІСТЬ Клінування: MIRROR POLISH З РИСУНКОМ
ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 50-52HRC
МАТЕРІАЛ ЛЕЗА: 420
ШИРИНА КЛИНКА, ММ: 23
ТОЛИСКА КЛИНКА, ММ: 4
МАСА, Г: 730
ДЛИНА РУКОЯТКИ, ММ: 130
МАТЕРІАЛ ПІДСТАВКИ: ДЕРІВО
МАТЕРІАЛ ПАКОВКИ: КАРТОН

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари