Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна закладка для книг "велес"

170 грн
Опис

Представляємо вам дерев'яні закладки ручної роботи «Велес» (Слов'янський символ), які стануть чудовим доповненням до ваших предметів першої необхідності читати.

Велес (Волос, Велес) - головний слов'янський бог землі, вод, лісів та підземного світу.
Вважається, що він пов'язаний з індоєвропейським божеством Мітри, а також із скандинавським божеством Локі. Срібний кулон Знак Велеса – універсальний символ, який підходить усім, незалежно від статі та віку, як для чоловіків, так і для жінок.
Кожна закладка ретельно відшліфована та покрита водорозчинним лаком, що робить їх міцними та довговічними. Закладки прикрашені символом Велеса, інкрустованим металізованим золотим картоном, що надає вашому читанню нотку елегантності.

- Ручна робота
- Закладка з гравіюванням
- Дизайн з Велесом, інкрустованим золотим металізованим картоном.

- Ідеальна товщина (0,05 дюйма) без шкоди для ваших улюблених книг
- Ідеальний варіант подарунка для книголюбів із різних приводів.
- Додає милий та затишний дотик до вашого читання
- Екологічність та довговічність

Наші закладки зроблені з великою точністю та увагою до деталей. Кожна закладка ретельно відшліфована та покрита водорозчинним лаком, що робить їх міцними та довговічними. Завдяки багаторічній наполегливій праці та досвіду роботи з деревом ми вдосконалили наші закладки, щоб вони були ідеальною товщиною (1.5 мм), не завдаючи шкоди вашим улюбленим книгам.

При покупці подарункової коробки, на кришці коробці можлива персоналізація гравіюванням (коробка з гравіюванням + 200 грн)

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?