Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Амулет "стіна щитів" (рунічний)

1000 грн
Опис

Амулет "Стіна щитів" - це в'язь зі скандинавських рун, створена Майстром-рунологом для захисту від зовнішніх негативних впливів. Працює як агресивний захист із посиленим поверненням негативу творцю. Блокує будь-який енерго-інформаційний негатив (порчі, пристріти, прокльони, крадніки, оморочки, перекиди тощо) і відсилає його назад, без шкоди для енергетики власника амулету.

Програма не змивається при опусканні амулету у воду (можна носити його не знімаючи), при перевантаженні негативною енергетикою амулет почне "важчати" на вас. Щоб відновити повноцінний захист, достатньо почистити амулет і програма продовжить працювати далі.

Матеріал виготовлення - рутиловий кварц є дуже сприйнятливим та енергомістким каменем, який швидко запам'ятовує енергетику свого власника та здатний працювати з ним протягом усього життя. Тому оновлювати такий амулет потрібно лише у випадку, якщо ви вчасно не зняли з нього набраний негатив і він тріснув. Також не рекомендується передавати амулет у сторонні руки, навіть на якийсь час.

Кожен амулет продається вже активованим. Виконується Майстром-рунологом вручну на енергетику конкретної людини, оговір робиться в рамках дії ставу, але з урахуванням ситуації людини.

Матеріал каменю: рутиловий кварц.
Розмір каменю: 55 мм.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Тематика малюнка/форми: Язичництво

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize