Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Амулет "в час скрути" (рунічний)

1000 грн
Опис

Амулет "В час скрути" - це в'язь зі скандинавських рун створена Майстром-рунологом для того, щоб пережити та полегшити важкі періоди в житті та завжди вміти відокремлювати справжні цінності від хибних чи нав'язаних у будь-якій ситуації. Працює на відсікання того, що віджило своє. Допомагає пережити важкі періоди та прискорити настання "світлої смуги". Відновлює енергетичний баланс людини та допомагає дивитися на речі правильно, без шлейфа пережитого болю. Дозволяє вийти на потрібний шлях, працює без шкоди для енергетики власника амулета.

Програма не змивається при опусканні амулета у воду (можна носити його не знімаючи), при перевантаженні негативною енергетикою амулет почне "важчати" на вас. Щоб відновити повноцінну роботу, достатньо почистити амулет і програма продовжить працювати далі.

Матеріал виготовлення - рутиловий кварц є дуже сприйнятливим та енергомістким каменем, який швидко запам'ятовує енергетику свого власника та здатний працювати з ним протягом усього життя. Тому оновлювати такий амулет потрібно лише у випадку, якщо ви вчасно не зняли з нього набраний негатив і він тріснув. Також не рекомендується передавати амулет у сторонні руки, навіть на якийсь час.

Кожен амулет продається вже активованим. Виконується Майстром-рунологом вручну на енергетику конкретної людини, оговір робиться в рамках дії ставу, але з урахуванням ситуації людини.

Матеріал каменю: рутиловий кварц.
Розмір каменю: 55 мм.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Тематика малюнка/форми: Язичництво

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize