Всі категорії
Додати товар

Пробудження особистої сили, унікальних талантів і умінь.

850 грн
Опис

Браслет натурального розового агата. Рунічний талісман збільшення і загальної прокачування особистої Сили, талантів і умінь. На цьому Предметі Сили вирізані рунічні ставки, які допоможуть вам у розвитку екстрасенсорики, ясновидіння, здібностей до мантики та ворожіння, а також в інших творчих талантах. Цей Предмет Сили проявляє ваші магічні вміння, розвиває глибинні скіли та таланти. Цей амулет не просто додасть вам особистої Сили — він проведе вас по путі набряклості, давши нові знання, притягнувши потрібних людей, підтримуючи вас у хвилини невпевненості та розчарування.
Магічні здібності мають у кожної людини — певною мірою проявності. Зрозуміло, не завжди легко ці здібності "витягнути" і змусити працювати на своє благо. Тому робота талісмана швидкою не буде. Але поступово, крок за кроком, ви навчитеся відчувати емоції інших людей, ясно бачити причиново-наслідкові зв'язки подій і керувати цими енергіями та зв'язками. За умови, зрозуміло, що ви самі будете активно вчитися та розвиватися.
Інструкція з взаємодії з рунічною енергією додається.
Талісман створений за канонами Північної Традиції, освятив і активований у ритуалі. Під час купівлі ДВХ виробів Майстерський Брисингумен — рунічний амулет-брелок на натуральному камені під вашу особисту проблему У ПОДАРУНОК.
Розмір браслета — на зап'ястку 17-19 см. Розмір плашки 2,5*1,5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари