Всі категорії
Додати товар

Аметист, гірський кришталь, шунгіт, чотки з аметиста, гірського кришталю та шунгіту,...

850 грн
Опис

Магічний та духовний інструмент зібраний у чотках з аметиста, гірського кришталю та шунгіту. Чотки виконані з міцної капронової нитки на 33 намистини.

Комбінація таких каменів як аметист, гірський кришталь і шунгіт поєднує в собі надзвичайну енергію, здатну допомогти досягти певних цілей у медитації та духовній практиці. Наприклад:
Аметист – цілителі називають аметист каменем спокою та балансу, оскільки його енергія допомагає покращити медитативний стан, зняти стрес та напругу, також служить амулетом захисту та очищення енергії.
Гірський кришталь - відомий своєю здатністю посилювати енергію та покращувати концентрацію під час медитації. Езотерики говорять, що гірський кришталь має силу зцілення і може допомогти відновленню фізичного та емоційного здоров'я.
Шунгіт – Літотерапевти називають шунгіт потужним каменем заземлення, що допомагає встановити зв'язок з енергією Землі. Крім цього, він також служить захисним амулетом від негативних впливів. Також камінь використовується для очищення енергії та тіла.

Діаметр каменю 10мм.
Усього намистин у чотках 33шт.
Чотки ручної роботи виконуємо на замовлення так само з інших каменів.
Термін виготовлення 1-3 дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари