Всі категорії
Додати товар

Люлька ворони з латунною вставкою

5900 грн
Опис

Пропонуємо вам унікальну дерев'яну люльку з вставкою з латуні та гранату, яка не лише вражає своїм художнім виконанням, але й має глибокий сенс та символіку.

Основа цього витвору - Ясен. Це дерево, відоме своєю міцністю та стійкістю до вологи. Ясен вважається священним деревом вікінгів, символізуючи силу, життєву енергію та з'єднання з природою.

Вставка з латуні додає виробу вишуканості та елегантності. Крім того, камінчик гранату, який прикрашає цю люльку, надає їй особливий шарм та загадковість. Гранат відомий людству ще з часів стародавньої Скіфії. Їм прикрашали обладунки, з його допомогою освідчувалися в коханні та вірили в його надзвичайні властивості

На цій люльці зображені два ворони - Хугін та Мунін, вірні супутники великого Одіна в скандинавській міфології. Ці символічні птахи відображають "мислення" та "запам'ятовування" відповідно, а також символізують мудрість та знання.

Характеристики:

Довжина: 16 см
Ширина: 3,5 см
Камера: 20 мм
Вага латунної вставки - 5 г
Розмір камінця гранату - 3 мм

Люлька розбірна, легко чистеться та відмінно куриться. Ця люлька стане ідеальним вибором для тих, хто цінує вишуканість та мистецтво, для колекціонерів та всіх, хто бажає відчути зв'язок зі старовинною культурою та природою.
Додаткові характеристики:
Вид: Трубка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
arrhaika
Arhaika
Чернівці (Чернівецька обл.)
Була

Схожі товари