Всі категорії
Додати товар

Чайник із свистком unique un-5303 кухонний на 3 літри. колір: коричневий

589 грн
Опис

Чайник Unique UN-5303 mdash; втілення практичності та краси. UNIQUE UN-5303 виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, яка одночасно дуже легка і міцна у використанні. Внутрішня сторона даного чайника має покриття з нержавіючої сталі, яке полегшує догляд за чайником та безпечне для здоров’я. Зручна ручка виготовлена з нейлону, а її конструкція розроблена так, що вона не нагрівається навіть після тривалого кип’ятіння води. Чайник оснащений спеціальним свистком, який повідомить Вам про те, що вода закипіла. На ручці даної моделі є спеціальний важіль, за допомогою якого легко і просто можна відкривати і закривати свисток. Цей чайник підходить для всіх типів плит.

А щоб чайник Unique UN-5303 прослужив вам довго, необхідно перед першим використанням промити чайник у теплій воді з миючим засобом за допомогою м’якої губки. Щоб уникнути пошкоджень поверхні, не використовуйте для миття металеві губки, абразивні, їдкі матеріали, а також хлор- і кислотно-очищувачі.

Характеристики товару

Кришка: Жароміцне скло
Матеріал ручки: Нейлонова
Наявність свистка: Є
Об’єм (л): 3
Особливості Гучний свисток; Капсульне дно; Нейонова ручка, що не нагрівається
Покриття: Нержавіюча сталь
Сумісність із джерелами тепла: Всі види плит

💳 ОПЛАТА:
✔️ Післяплата (оплата на пошті при отриманні товару)
✔️ 100% на картку

⚠️БРАК!!! згідно з оферти покупець ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ перевіряти свою посилку у відділенні пошти! У випадку браку/ не та модель/ колір/ розмір - робите фото, і оформлюєте відмову від отримання НА ПОШТІ! Якщо Ви оплатили наложку, і забрали відправлення - претензії не приймаються! Будьте уважні!!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize