Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кавоварка гейзерна bialetti kitty induction на 4 чашки (145 мл.) з неіржавкої сталі inox 10/18

1534 грн -2% 1514 грн
Опис

Виготовлена повністю з відполірованої нержавїючої сталі, гейзерна кавоварка Bialetti Kitti Nera, що являє собою виріб, що об'єднав у собі високий рівень італійського дизайну та технології високого класу. Гладкі форми кавоварки гармонійно підсилюють і підкреслюють чистоту матеріалу. Зручна ручка для перноски кавоварки, із силіконовою накладкою, яка захищає Вас від опіків! За кілька хвилин кавоварка Біалетті Кітті здатна приготувати ідеальну каву, у найкращих традиціях Bialetti, кожен ковток якого завжди залишається гарячим і розкриває повний аромат і смак dell'espresso (еспресо)!


За правильної експлуатації, будь-яка гейзерна кавоварка є практично вічною, зокрема й ця модель! Кавоварка Виготовлена з нержавіючої сталі INOX 18/10 високої якості. Матеріал стійкий і не окиснюється з часом!


Ця модель представлена кавоварками в 4-х популярних об'ємах:
На 2 чашки 90 мл
На 4 чашки 145 мл
На 6 чашок 250 мл
На 10 чашок 480 мл
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
1. Кавоварка на 2 чашки, попри те, що вона виготовлена з нержавіючої сталі, не підходить для експлуатації на індукційній плиті, через те, що у індукційних плит, є обмеження не тільки до матеріалу, з якого виготовлений посуд (вона має мати магнітні властивості), але й обмеження за мінімальним діаметром дна посуду, який може розпізнавати на своїй поверхні конфорка плити. Докладніше з цими обмеженнями Ви можете ознайомитися в інструкції з експлуатації до Вашої індукційної плити, так як у різних виробників індукційних плит, вони відрізняються! Тільки кавоварки від 4 чашок і вище, сумісні з індукційними плитами.

Кавоварками на 2 чашки, можна користуватися, на індукційній плиті, тільки в
тандемі з адаптером для індукційних плит Bialetti або аналогічними адаптерами,
інших виробників!
2. Інформація про об'єм кавоварки умовна, інформує користувача про те, скільки САМЕ ГОТОВОЇ КАВИ НА ВИХОДІ, ВІН ЗМОЖЕ ПРИГОТУВАТИ, а не скільки води поміщається в нижню чашу (бойлер) перед підготуванням кавоварки для приготування кави. Обсяг кави на виході, може незначно відрізнятися від зазначеної вище, за низкою різних причин, таких як, скільки води налито в бойлер, від якості меленої кави, від звичок користувача під час приготування кави (з огляду, на якому етапі приготування кави, користувач його зупинить) тощо.

ПЕРЕВАГИ ГЕЙЗЕРНОЇ КОФЕВАРИ BIALETTI KITTY
1. У нашому рейтингу, гейзерна кавоварка Bialetti Kitty є найнадійнішою гейзерною кавоваркою Bialetti, виготовленою з нержавіючої сталі. На резонне питання: "Чому?" Відповідаймо! У цієї моделі, на відміну від інших моделей, абсолютно всі деталі виготовлені з неіржавкої сталі.

Мається на увазі ручка кришки та ручка для перенесення гейзерної кавоварки.

Тільки 2 елементи виготовлені із силікону (це ущільнювальна прокладка та
накладка на ручку для перенесення кавоварки), більш термостійкого матеріалу,
ніж гума або пластик.

Це дає можливість своєму користувачеві, довше, ніж у разі з традиційними
кавоварками, користуватися кавоваркою без потреби купівлі запасних частин.
2. Цю перевагу оцінять ті користувачі, яким важливий кожен мілілітр кави на виході! У кавоварці Bialetti Kitty, можна приготувати найбільшу кількість кави, порівнюючи з двома іншими моделями кавоварок із нержавіючої сталі, як-от Musa та Venus!


3. Кавоварка обладнана запатентованим клапаном безпеки Bialetti, який рятує її корпус від деформації в разі тривалого перегрівання (у разі правильного приготування кави, клапан безпеки, весь час є у неробочому стані, та як інші елементи кавоварки, розраховані на весь термін експлуатації кавоварки).


4. Bialetti Kitty сумісна з усіма сучасними типами кухонних плит, включно з індукційними Induction (анг.) Induzione (итал.).


5. Стильний дизайн! На верхній чаші кавоварки вигравіюваний фірмовий логотип компанії Bialetti "Omino con i baffi" (Мужичок з вусами). Цей логотип, так само прикрашає силіконову накладку ручки для перенесення кавоварки.


6. У разі невеликого доопрацювання фільтр лійки для кави, Ви маєте можливість

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize