Всі категорії
Додати товар

Кавоварка гейзерна espresso moka maestro mr-1668-4 silver 200мл на 4 чашки нержавіюча сталь

599 грн -13% 525 грн
Опис

Сучасний ергономічний дизайн. Можна використовувати на всіх видах плит. Корпус виробу виконаний з нержавіючої сталі вищої проби. Метал не деформується під впливом високих температур, не піддається корозії, не виділяє небезпечних для Вашого здоров'я домішок і прослужить вам довгий термін служби.

Кавоварка-еспресо гейзерного типу. Принцип роботи гейзерної кавоварки Maestro простий: пара в нижній частині досягає високого тиску і поступового витісняє киплячу воду через лійку і фільтр, в якому знаходиться мелена кава. Вода проходить через мелену каву і потрапляє у верхній резервуар, де збирається готовий напій.
Кава, приготована цим способом, виходить ароматною і насиченою. Таку каву розливають у чашки невеликого об'єму, 50-60 мл. На основі кави, завареної таким чином, можна приготувати навіть капучино.

Характеристики:

Кавоварка еспресо/мокко
Об'єм: 200 мл
Для приготування 4 чашок кави
Корпус виготовлено з нержавіючої сталі
Фільтр-перколятор, що зберігає аромат кави
Жароміцна бакелітова ручка
Підходять для всіх видів плит, крім індукційних
Незважаючи на популярність автоматичних кавоварок, гейзерні кавоварки продовжують користуватися загальним визнанням у всій Європі. Адже гейзерні кавоварки прості в експлуатації та не вимогливі до електрики - їх можна просто ставити на вогонь, як чайник.

ART_MR-1668-4 Silver

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари