Всі категорії
Додати товар

Гейзерна кавоварка 150 мл maestro mr-1666-3

330 грн
Опис

Серія: Rainbow
Загальний об'єм кавоварки : 150 мл
Сучасний ергономічний дизайн
Кавоварка еспресо/мокко
Легкість у використанні
Гейзерна кавоварка Maestro Rainbow з мідним клапаном для випуску пари — швидкий і зручний спосіб приготувати смачну каву. Виконана в стилі класичної кавоварки Мока.
Виготовлена з міцного алюмінієвого сплаву. Оснащена фільтром-перколятором, мідним клапан для виходу пари, має акуратний носик і ненагревающуюся зручну ручку з бакеліту. Кавоварка підходить для всіх джерел тепла, крім індукційних.

Інструкція з експлуатації гейзерній кавоварки (принцип роботи гейзерній кавоварки):

Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.
Вставте воронкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовувавши. Використовуйте кави середнього і крупного помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленого кави, засипали в воронкоподібний фільтр.
Переконайтеся, що платівка фільтра і прокладка увійшли до відповідного гнізда, потім щільно прикрутіть верхню частину нижньої частини.
Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) з стовпчика.
Коли кава наповнить ємність верхній частині, зніміть кавоварку з вогню. Не доторкайтеся до гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою.
Поради по догляду за кавоваркою:

Не використовуйте різні екстракти, т. к. вони можуть засмітити фільтр кавоварки.
Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні зношуються частини.
Перед використанням кавоварки перевірте наявність у ній клапана і всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх установки.
Не утрамбовывайте кави у фільтрі.
На протязі більше 20 років, компанія Maestro випускає посуд та кухонне приладдя різного призначення. Продукція компанії вже давно користується популярністю у покупців. Виробник постійно враховує потреби сучасної людини. Комплектація наборів правильно підібрана і виконана так, щоб деякі складові виконували кілька функцій. Крім функціональності кухонне приладдя від Maestro можуть стати прикрасою вашої кухні, завдяки витонченості і красі, адже користуватися нею завжди в радість! Відчуйте і ви себе маестро!

Матеріал корпуса Алюміній
Матеріал ручки Бакеліт
Об'єм 0.15
Колір корпусу Сріблястий

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Алюміній
Продавець
elekt...
Elektrotovar
Бердичів
68% виконаних замовлень
Була

Схожі товари