Всі категорії
Додати товар

Кавоварка гейзерна bialetti new moka induction red (червона) на 2 чашки (90 мл.)

1974 грн -12% 1751 грн
Опис

Новика 2020 року, гейзерна кавоварка Bialetti New Moka Induction!
Дана модель, є покращеною версією гейзерної кавоварки Bialetti Moka
Induction, що випускалася компанією Біалетті з 2016 по 2020 рік! Ця модель
стала 1-ою у світі Мока (мається на увазі, класична форма з 8-ма гранями,
легендарної гейзерної кавоварки Bialetti Moka Express) для всіх типів плит,
включаючи індукційні!
ОСНОВНІ ВІДМІННОСТІ І ПЕРЕВАГИ КАВАРНИНИ BIALETTI NEW MOKA INDUCTION від
попередньої моделі:
1. Використані нові технології виробництва.
2. Нові обсяги кавоварок, серед яких з'явилася найменша гейзерна кавоварка для індукційних плит.
3. Оновлений дизайн кавоварки.
Перш ніж перейти до більш детального опису цих переваг, хочемо нагадати
Вам, основні особливості щодо індукційних плит!
1. Нагрів на індукційній плиті, здійснюється, якщо говорити простими словами, завдяки магнітному полю, тому, для даного типу плит, необхідний спеціальний посуд, який має магнітні властивості. Основним матеріалом для виготовлення такого посуду є нержавіюча сталь. Крім цього, посуд для індукційних плит, навіть якщо він виготовлений з нержавіючої сталі, повинен мати спеціальне маркування, заначок у вигляді пружини або спіралі, який зазвичай супроводжується написом "Induction", це говорить про те, що такий посуд, здатний працювати, на абсолютно будь-якої, кухонної чи варильної поверхні!
2. Крім матеріалу виготовлення посуду, індукційні плити мають технічні обмеження, за мінімальним діаметром дна посуду, який вони можуть розпізнавати, а значить, на якому вони можуть працювати! З цієї причини, тривалий час, найменшою гейзерною кавоваркою для індукційних плит були кавоварка Bialetti Musa, Kitty або Venus на 4 чашки! Така ситуація зберігалася до появи кавоварки Bialetti Moka Induction! Більш детально, про такі обмеження, можна дізнатися з інструкції з експлуатації, до тієї чи іншої індукційної плити! Звичайно, це краще зробити перед покупкою самої плити! Наприклад: на даній моделі індукційної плити можна використовувати посуд з мінімальним діаметром дна, мінімум 10 см.
3. Ще одним поширеним питанням серед покупців при виборі гейзерної кавоварки є: - «А яка кавоварка краща?». Еталоном у цьому сенсі є алюмінієва кавоварка, тому що, у цього матеріалу, краще теплопровідність, ніж у нержавіючої сталі! Крім цього, справжні кавові гурмани, дають вищу оцінку каві, яка приготована саме в алюмінієвій кавоварці! Але як бути у випадку з індукційними плитами? Адже алюміній відноситься до немагнітної групи металів і безпосередньо без спеціального індукційного дна або адаптера не може працювати на індукційній плиті? Цю проблему, вдалося частково вирішити, у кавоварці Bialetti Moka Induction! У цій моделі було реалізовано цікаве, та сміливе рішення, виготовити нижню чашу з нержавіючої сталі, а верхню чашу з алюмінію! Нагрів на індукційній плиті відбувається дуже інтенсивно, завдяки цій властивості, на даному типі плит, компенсується основний недолік нержавіючої сталі, поганий розподіл тепла по поверхні посуду!
Тепер Ви з легкістю зможете зрозуміти основні переваги та особливості нової
моделі кавоварок Біалетті Нью Мока Індукція!
1. НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
- При створенні бойлера (нижньої чаші для води) гейзерної кавоварки Bialetti New Moka Induction, була використана інноваційна технологія BI-LAYER TECHNOLOGY (2 шарова), яка дозволяє з'єднати між собою два різних метали! Завдяки цій технології, вдалося з'єднати нержавіючу сталь та алюміній! Нержавіюча сталь, як і раніше, використана для зовнішніх стінок, це дало можливість кавоварці, працювати на всіх типах кухонних плит, включаючи індукційні! Алюміній, був використаний для виготовлення внутрішніх стінок бойлера, це дозволило готувати каву в кращих італійських традиціях, завдяки властивості самого алюмінію, рівномірно розподіляти тепло по всьому виробу! Якщо тримати в руках цю частину кавоварки, то візуально, перехід одного металу в інший взагалі не помітний і надає виробу відчуття преміальної якості! Відповідно, таке те

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари