Смачна кава? Легко та красиво!!
Пуровер (англ. pour over -- лити зверху) -- метод заварювання фільтр-кави, при
якому гаряча вода проходить через мелену каву, що знаходиться в спеціальній
вирві з паперовим фільтром.
Користуватися дуже просто.
- Помістіть у вир паперовий фільтр або металевий.
- Пролийте фільтр гарячою водою, після чого воду слід злити.
- Засипте мелену каву.
- Зробіть змочування кави, щоб вся поверхня стала вологою.
- Через 30 секунд тонким рівним струменем гарячої води (85-95 градусів) пролити каву у фільтрі.
- Можна використовувати паперовий фільтр (не входить до комплекту)
- Можна спеціальне металеве, багаторазове сито (в комплект не входить) але можна придбати окремо