Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Гейзерна турка/заварник

240 грн
Опис

Гейзерна турка
на 3 чашки 240грн
На 6 чашок 315грн
На 9 чашок 460грн

Кавоварки А-плюс виготовлені з литого алюмінію. Кавоварка складається з двох сполучених між собою ємностей і забезпечена алюмінієвим фільтром-перколятором, який зберігає аромат кави. Зручна ручка виконана з міцного бакеліту. Дана модель дуже проста у використанні, в ній відсутні рухомі частини і нагрівальні елементи, тому в ній нема чому ламатися. Гейзерні кавоварки є найпопулярнішими в світі і дозволяють приготувати ароматний кави за лічені хвилини. Основний принцип дії гейзерній кавоварки полягає в тому, що напій заварюється шляхом проходження гарячої води через шар меленої кави. Закипаючи, вода починає випаровуватися і перетворюється в пар. Надлишковий тиск пари в нижній частині кавоварки видавлює гарячу воду через мелену каву і за аналогією гейзера потрапляє у верхній відсік, де і збирається у готову каву. Час приготування кави в гейзерній кавоварці становить приблизно 5 хвилин. Кавоварку можна використовувати на всіх типах плит, крім індукційних.

Характеристика:

· Тип: кавоварка

· Вид: гейзерна

· Матеріал: алюміній

· Матеріал ручки: бакеліт

Інструкція з експлуатації гейзерній кавоварки (принцип роботи гейзерній кавоварки):

· Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.

· Вставити воронкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовувавши. Використовуйте кави середнього і крупного помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленого кави, засипали в воронкоподібний фільтр.

· Переконайтеся, що платівка фільтра і прокладка увійшли до відповідного гнізда, потім щільно прикрутіть верхню частину нижньої частини.

· Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) з стовпчика.

· Коли кава нагадати ємність верхній частині, зніміть кавоварку з вогню. Не доторкайтеся до гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою. Поради по догляду за кавоваркою: · Не використовуйте різні екстракти, т. к. вони можуть засмітити фільтр кавоварки. · Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні зношуються частини. · Перед використанням кавоварки перевірте наявність у ній клапана і всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх установки. · Не втрамбовуйте каву у фільтрі. Краще всього підійде для гейзерній кавоварки кава середнього помелу. Або суміш середнього і крупного помелу в рівних частках. Тоді напій виходить більш ароматним. Перколятор дозволяє заварювати не тільки каву, але і чай і трав'яні збори, за тією ж технологією. Всі частини кавоварки, що контактують з кавою слід мити після використання з миючим засобом в теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави з часом буде домішуватися смак згірклого жиру і накипу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irina2110
ДляКожногоДому
Хмельницький
42% виконаних замовлень
Була