Всі категорії
Додати товар

01141 банки на підставці "triple" 4пр/наб

1108 грн
Опис

Для того, щоб підтримувати ідеальну чистоту в кухні і уславитися ідеальною господаркою/господарем немає необхідності цілий день стирчати в кухні і випаровуватися в ній до напівсмерті, надриваючи зубною щіткою всі поверхні. Цілком достатньо організувати правильну систему зберігання. Причому не лише начиння та посуду, а й продуктів. І якщо з несипучими продуктами все просто: вони зберігаються в холодильнику і не порушують кухонну ідилію, то сипучі продукти: крупи, сушіння, спеції, чай/кава, макаронні вироби, горіхи тощо явно потребують вашої уваги. Для правильної системи зберігання потрібні правильні контейнери для зберігання. Вимог до правильних ємностей сипких не дуже багато, але вони є.

Контейнери для зберігання сипучих повинні бути, як мінімум:

безпечними для будь-яких продуктів, незалежно від їхньої кислотності та жирності. Ця вимога відразу викреслює зі списку правильних контейнерів для зберігання металеві та пластикові ємності, які вступають у хімічні реакції з продуктами.
ергономічними, тобто. зручними у використанні та не займають багато простору
естетичними
легкими у догляді
Саме всім цим вимогам і відповідають скляні контейнери для зберігання сипучих.

Скло безпечне для продуктів, воно не виділяє шкідливих речовин і не руйнується під впливом світла, жиру, кислих продуктів. На поверхні скла немає мікротріщин, в яких могли б затриматися мікроби і пліснява і скляні банки легко мити. Банки закривається кришкою з дерева – природного матеріалу, який також безпечний для продуктів.
При зберіганні сипучих продуктів ви отримаєте не тільки зручне, але й естетичне зберігання. Скляні банки усунуть візуальний шум, а колірну гаму такого декору ви скоректуєте самі.
Набір банок для зберігання безумовно підійдуть на подарунок і потрібні будуть на кухні кожній господині.

Характеристики:

Розмір: 31х10.5см
Комплектація набору: 3 банки з кришками, підставка
Матеріал: скло
Матеріал кришки та підставки: дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
65% виконаних замовлень
Була

Схожі товари