Всі категорії
Додати товар

Пляшка для води скляна 500 мл

248 грн
Опис

Красива та практична пляшечка доповнена спеціальним текстильним чохлом із зображенням орнаментів та пейзажів у японському стилі. Аксесуар досить довговічний, стійкий до пошкоджень та багатофункціональний. В асортименті представлені варіанти чохлів на вибір.


Прозорий посуд підійде для зберігання та транспортування різних напоїв: води, соку, компоту, чаю. За допомогою нього можна швидко і з легкістю вгамувати спрагу поза домом. Таку флягу варто купити як незвичайний презент для близьких людей. Особливо він сподобається тим, хто активно проводить вільний час і регулярно подорожує.


Корпус товару виготовлений з високоякісного та міцного скла, яке відрізняється довгим терміном служби та гарною зносостійкістю. Цей матеріал є абсолютно безпечним для здоров'я навіть за умови регулярного використання виробу. Посудина не вбирає запахи, має великий обсяг 500 мл, але при цьому досить компактний. Кришка дуже міцна, герметично закривається, має округлу форму і доповнена ручкою. Пляшку зручно носити із собою у сумці, рюкзаку чи возити у машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари