Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Складаний блендер для соку, портативна usb соковижималка, машина для змішування смузі...

383 грн
Опис

Складаний блендер для соку, Портативна USB соковижималка, машина для
змішування смузі "Meijiaxian"

1. Силіконовий Матеріал: виготовлений з харчового силікону і АБС-матеріалу, соковижималка портативна і легко миється. З допомогою фрези з нержавіючої сталі соковитискач легко розмішувати, що є нетоксичним і нешкідливим, дозволить вам насолоджуватися здоровим життям.
2. Портативний соковичавниця: ультра-світильник Портативний персональний змішувач світильник вага, таким чином, він може бути поміщені в рюкзаку, портфелі і пляжна сумка. На роботі або в подорожі ви можете насолоджуватися свіжим соком.
3. Зарядка через USB, ви також можете заряджати від харчування, автомобільний зарядний пристрій і power bank. Ви можете зробити кілька соків протягом 4-5 годин, щоб задовольнити ваші потреби.
4. Простота використання: просто відкрийте соковижималку, додайте фруктові та овочеві інгредієнти в чашку, прикрутіть кришку і відкрийте перемикач. Можна зробити фруктові смузі, крижані напої, молочні коктейлі, дитяче харчування, маринад, салатні пов'язки і багато іншого. Після приготування соку ви зможете насолоджуватися смачними і поживними напоями.
5. Легка чистка: силікон і АБС матеріали не легко приклеюються. Очистіть і перемішати водою, так що легко чистити і використовувати Здорові напої знову наступного разу.

Характеристики:
Колір: білий/рожевий
Режим живлення: Вбудований акумулятор (1200 мАч); Зарядка через USB
Об'єм: 400-600 мл
Вага: близько 400 г
Розмір складання: близько 14*9 см/5,51*3,54 дюйма
Розширений розмір: близько 14*28 см/5,51*11,02 дюйма
Матеріал: силікон + абс + електронні компоненти


Комплектація:
- складаний блендер для соку;
- USB кабель;
- коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари