Всі категорії
Додати товар

Алюмінієва фляга для туризму/походів quechua 1500мл з кришкою синій

1069 грн
Опис

Хочеш легко пити у поході? Наші розробники зробили цю містку алюмінієву флягу
з застосуванням екологічного підходу, і з кришкою, що швидко відкривається 1
рукою

ОСОБЛИВОСТІ

- Виріб виготовлено з 78% вторинних матеріалів, зменшуючи його екологічний вплив.Алюміній: легкий, дуже міцний, але не ізотермічний. Не має після смаку. 174 г.
- Швидко відкривається однією рукою, кришка блокується, з ручкою, має фільтр.
- Не ізотермічна. Щоб напій був прохолодним, користуйся ізотермічним чохлом 1л.
- Широкий отвір для легкого наповнення, ремінець для транспортування. 1 л.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ

- Алюміній не є ізотермічним матеріалом. Якщо ти хочеш, щоб рідини у флязі залишалися прохолодними, користуйся спеціально розробленим ізотермічним чохлом. Флягу можна використовувати для гарячих напоїв, проте вони швидко ставатимуть холодними.

Підходить для газованих напоїв.

- Не використовувати для жирних речовин (молочних продуктів, олії), напоїв, що містять кислоту (соків, енергетиків). Не ставити в мікрохвильовку або морозильну камеру Тримати подалі від відкритого вогню та інших джерел тепла.

ФУНКЦІЇ

- Кришка легко відкривається однією рукою, натиском на білу кнопку з надписом «PRESS». Під час транспортування можеш заблокувати кришку, потягнувши білу кнопку донизу. З'явиться червона зона, що свідчить про те, що кришку заблоковано і на неї неможливо натиснути. Фляга має фільтр, тому в ній можна настоювати напої на фруктах, наприклад. А також вбудовану міцну ручку для транспортування.

ПОРАДИ ЩОДО ДОГЛЯДУ

- Після кожного використання потрібно помити звичайною мийною рідиною та водою. У разі потреби можна мити у посудомийній машині. Пляшку і кришку потрібно сушити окремо. Щоб глибоко очистити, на ніч слід замочити у воді, додавши харчову соду.

ПЕРШЕ ВИКОРИСТАННЯ

- Перед першим використанням необхідно тричі ополоснути виріб чистою водою.

МАТЕРІАЛИ ТА НОРМИ

- Усі наші вироби та матеріали відповідають чинним вимогам щодо виробів, які контактують з харчовими продуктами. Вони не містять бісфенол A (BPA), відповідно до чинного законодавства Франції.

ВАГА ТА РОЗМІРИ

- Об'єм: 1 л.
- Розмір: Ø 8 см × 27,8 см.
- Вага: 174 г (корпус 171 г / кришка 47 г)

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари