Всі категорії
Додати товар

Еко-пляшка стиль 500 мл, tupperware

223 грн
Опис

Еко-пляшка з клапаном призначена для транспортування напоїв: води, компотів чи напоїв, соків, морсів чи молока. З неї зручно пити навіть під час руху – великим пальцем відкрити клапан та насолодитися улюбленим напоєм. Особливо зручна для водіїв автомобілів, спортсменів та людей, які ведуть активний спосіб життя.
Порожню екопляшку можна взяти на борт літака, зменшивши таким чином свої витрати на придбання води під час подорожей та зменшити пластикове забруднення. Набрати питну воду можна в аеропорту. У більшості європейських країн чисту питну воду наливають безкоштовно у будь-якому кафе, також можна набрати воду у вбудованих фонтанчиках на вулицях міст під час прогулянки.

Можливості використання еко-пляшки:
- дозволяє насолодитися улюбленим напоєм у будь-яку пору року;
- широка шийка дозволяє покласти в неї шматочки фруктів або кубики льоду та наповнити пляшку;
- кришка щільно нагвинчується на широкому шийці пляшки, запобігаючи випадковому розливанню рідини;
- еко-пляшка незамінна у будь-який сезон, а особливо у сезон подорожей або пікніків та призначена для тривалого користування;
- форма пляшки дозволяє комфортно тримати пляшку в руці, враховує досягнення ергономіки та є вагомим аргументом для покупки саме цієї пляшки;
- еко-пляшка легко поміщається в навіть жіночу сумочку, невеликий рюкзак, що робить її незамінною в поїздках;
- завдяки формі пляшка поміщається на полицю у дверцятах холодильника;
- Ідеальна для зберігання в холодильнику смузі, компотів або напоїв, соків або молока;
- непрозорі стінки дозволяють зберігати напої (вино, свіжий сік, інші напої), уникаючи потрапляння на них сонячних променів;
- еко-пляшка - це найкращий та функціональний подарунок для Ваших друзів та близьких, у будь-яку пору року, особливо влітку.

Еко-пляшку забороняється поміщати в морозильну камеру, мікрохвильову піч, транспортувати з гарячим або газованим напоєм – можливе відкриття клапана та напій розіллється.
Еко-пляшки рекомендується зберігати без кришки, шийкою вниз.
Вона буде Вам дуже довго і буде невід'ємним атрибутом Ваших прогулянок.

Компанія Tupperware® представляє ідеальну альтернативу одноразовій пляшці - еко-пляшку - виріб для багаторазового використання, що має логотип «ECO». Еко-пляшка дозволяє зберегти довкілля, якщо Ви відмовитеся від одноразового посуду. Використовуйте зручні та довговічні вироби – еко-пляшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари