Всі категорії
Додати товар

R30936 пляшки для води спортивні 3 в 1 (300/900/2000мл)

429 грн
Опис

Що таке Набір спортивних пляшок Beautiful Sport 3в1 з маркерами годинника/спортивна пляшка 3 шт. різного розміру

Набір спортивних пляшок 3 в 1 – це особливі пляшки з маркерами годинників та мотивувальними фразами! На пляшках є шкала-маркери, що показують, скільки води потрібно випити і до якої години. Такі пляшки – справжні помічники для всіх, хто бажає підтримувати правильний баланс води в організмі! У набір входять одразу три пляшки, які підходять як для чоловіків, так і для дітей та підлітків. Булти різним об'ємом - завжди можна підібрати собі або дитині пляшку для води до потрібної ситуації. чи подорожей. Велика та середня фляга обладнана замком з кнопкою, що дозволяє надійно закрити пляшку та не турбуватися про проливання. А ще ці фітнес пляшки мають силіконову трубочку, що забезпечує легкий доступ до води. Бульбашки з поїльником дуже зручні у використанні - Ви можете пити воду, не відгвинчуючи кришку, що зручно під час зайняти спортом. Ви можете використовувати маленьку пляшечку для жіночої сумки, а велику літрову пляшку для спортивної. Найбільша пляшка об'ємом 500 мл має широке горло та металеву кришку та ідеально підходить для додавання льоду або м'якоті фруктів. Також вона стане в нагоді як шейкер для протеїну та коктейлів.

Набір спортивний містить пляшки різних розмірів – 2000, 900 та 500 мл. Отже, Ви зможете вибрати зручний обсяг залежно від потреб. Наша пляшка для води підходить для будь-яких видів спорту – бігу, фітнесу, кросфіту, велоспорту, хокею та багатьох інших. А незвичайне подвійне забарвлення та матове приємне на дотик покриття дозволить завжди бути на висоті та брати пляшку з собою, куди ви підете!

На корпусі ємності є мотиваційні, тимчасові та мірні шкали! З такою шкалою Ви завжди знатимете, скільки випито рідини та скільки ще потрібно випити до години! Це відмінний вибір для дітей до школи або на фізкультуру, або для всіх, хто шукає хороші скляні пляшечки. Беріть із собою у спортзал, на прогулянку, на пляж, на навчання чи роботу! Такі пляшечки будуть дивувати оточуючих і радуватимуть Ваш погляд!

Особливості:
1. Мотивальний дизайн: шкірна мотиваційна фраза нагадуватиме про кількість рідини, що випала протягом дня;
2. Маркери часу та ємності: чудово підходять для виміру щоденного споживання води, приємно бачити, як наближаєшся до своєї мети і змушують досягти її раніше;
3. Силіконова соломка: має висувну силіконову соломинку, що захищає зуби;
4. Широка шийка: конструкція з широким горлом дозволяє легко наповнити спортивну пляшку з водою кубиками льоду та фруктами;
5. Зручно носити з собою: пляшки мають ремінці та ручки для легкого транспортування. ;
Розміри: 30.50 х 11.00 х 11.00 см., 25.00 х 7.00 х 7.00 см., 20.70 х 4.80 х 4.80 см.; Колір: рожево-блакитний,

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари