Всі категорії
Додати товар

Багаторазові пластикові порожні пляшки для напоїв 12 шт 250 мл

999 грн
Опис

Маленькі пляшки для напоїв BELLE VOUS (12 шт.) - багаторазові пластикові
порожні пляшки для напоїв ємністю 250 мл (8,5 рідких унцій) з чорною кришкою,
що загвинчується, і лійкою для рідини для зручного розливу і наповнення -
пляшки для весіль

Про цей товар

- ЦЕ ДУХ: Завдяки 12 порожнім пластиковим пляшкам у цьому наборі ваш улюблений напій буде завжди з вами, і ви зможете насолоджуватися ним будь-де і будь-коли. Пляшки та вирву можна мити в посудомийній машині, що означає, що кожну пляшку можна використовувати багаторазово. Кожна пляшка має висоту 17,8 см (7 дюймів) та вміщує до 250 мл (8,5 рідких унцій). Пляшки мають носик 18 мм.
- Зручна воронка для заливки: оскільки кожен носик пляшки має діаметр 18 мм, в кожен комплект входить вирва. Це забезпечує легкість заливки і означає, що жодна крапля не буде витрачена даремно чи пролита. Крім того, вирва має невелику ручку збоку, тому ви можете тримати її стійко, наливаючи улюблений напій. На зображеннях вказані повні розміри вирви.
- ГЕРМЕТИЧНІ БУТИЛКИ, НЕ ПРОЛИВАЮЧІ: кожна пляшка має чорну кришку, що загвинчується, яка надійно пригвинчується до кожної пляшки, створюючи герметичне ущільнення, щоб ваш дорогоцінний вміст не вилилося в сумочку, ніж. Якщо алкоголь вам не до душі, ці пляшки також чудово підходять для зберігання невеликої кількості вашого улюбленого гострого соусу, бальзамічного оцту або заправки для обіду в дорозі.
- Подарункові пляшки TASTER: Ці маленькі пляшки для напоїв ідеально підходять для того, щоб створити свій власний дух і поділитися ними з друзями та родиною. Ви можете створити крихітні пляшечки для дегустації улюбленого напою та подарувати їх. Ви навіть можете проявити творчий підхід та використати ці пляшки, щоб оживити свій весільний вечір. Чекаєте на дівчинку? Залийте рожевим напоєм і розпочнемо вечірку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари