Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитяча пляшка для води 445 мл (машинки) bentgo usa

855 грн
Опис

Дитяча пляшка Bentgo

- НОВЕ ТА ПОКРАЩЕННЕ: Ви просили, ми прислухалися: ми модернізували нашу дитячу пляшку для води за допомогою посилених матеріалів, щоб зробити її ще міцнішою і витримувати падіння, розливи та тріщини!
- ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ДІТЕЙ: Наша велика пляшка з водою для дітей вміщує 15 унцій рідини, яка сприяє гідратації в будь-яку пору дня. Підкресліть індивідуальність вашої дитини за допомогою безлічі кумедних принтів і кольорів, які можна поєднувати навіть з іншими нашими ланч боксами, сумками для сніданку, рюкзаками та пакетами з льодом Bentgo Kids!
-
- Рекомендується для дітей від 3 років
-
- НЕПРОНИКНА КРИШКА: герметична кришка продумана до дрібниць, тому ваша дитина зможе легко взяти пляшку з водою до школи, на заняття спортом, у дитячий садок, у табір тощо, не забруднившись й не забруднивши воду.
- Захисна та гігієнічна відкидна кришка також допомагає дітям уникнути потрапляння зайвих крихт, коли пляшечка перевертається в сумці.
-
- НОСИК SAFE-SIP: під відкидною соломинкою із захисною кришкою відкривається силіконовий носик для безпечного пиття. Продумана конструкція обладнана клапаном, що запобігає защемленню, з отвором для повільного потоку, тому вода виходить м'яко, поки ваші малюки п'ють.
- Коли соломинка не використовується, легко складіть її та візьміть із собою освіжний напій!
-
- НЕ МІСТИТЬ BPA: виготовлені з високоякісного тритану, що не містить BPA, щоб батьки були впевнені в тому, що дитячі пляшечки для води Bentgo Kids повністю безпечні для вашої дитини, не містять шкідливих хімічних речовин і їх можна мити в посудомийній машині на верхній полиці.
- Крім того, міцний матеріал робить чашку стійкою до руйнування, а додаткова силіконова ручка полегшує перенесення чашки в дорозі!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tupperwarezp
Tupper_Joseph
Супер-продавець
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була