Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитяча пляшка для води 445 мл, (принцеса) bentgo usa

855 грн
Опис

Дитяча пляшка для води Bentgo, 450 мл.

Представляємо нову пляшку для води, яка зробила фурор! Дитяча пляшечка для
води Bentgo® -- найновіше доповнення до лінійки зручних для дітей (і предметів
першої потреби, що викликають захоплення батьків).

Ця міцна пляшка виготовлена з тритану, що не містить BPA, тому вона довговічна
та абсолютно безпечна для пиття. Підніміть верхню частину закритого
герметичного мундштука, щоб відкрити носик для безпечного пиття та соломинки з
отвором для повільного потоку, яке запобігає проливанню та переливання, що
робить його ідеальним для дітей від 3 років! Його легко мити у верхній полиці
посудомийної машини.

- Нове та покращене: Ви просили, ми прислухалися: ми модернізували нашу дитячу пляшку для води за допомогою посилених матеріалів, щоб зробити її ще міцнішою і витримувати падіння, розливи та тріщини!
- ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ДІТЕЙ: Наша велика пляшка з водою для дітей вміщує 15 унцій рідини, яка сприяє гідратації в будь-яку пору дня. Підкресліть індивідуальність вашої дитини за допомогою безлічі кумедних принтів і кольорів, які можна поєднувати навіть з іншими нашими ланч-боксами, сумками для сніданку, рюкзаками та пакетами з льодом Bentgo Kids! Рекомендується для дітей від 3 років.
- НЕПРОНИКНА КРИШКА: герметична кришка продумана до дрібниць, тому ваша дитина зможе легко взяти пляшку з водою до школи, на заняття спортом, у дитячий садок, у табір тощо.
- Захисна та гігієнічна відкидна кришка також допомагає дітям уникнути потрапляння зайвих крихт, коли пляшечка перевертається в сумці.
- НОСИК SAFE-SIP: під відкидною соломинкою із захисною кришкою відкривається силіконовий носик для безпечного пиття. Продумана конструкція обладнана клапаном, що запобігає защемленню, з отвором для повільного потоку, тому вода виходить м'яко, поки ваші малюки п'ють.
- НЕ МІСТИТЬ BPA: виготовлені з високоякісного тритану, що не містить BPA, щоб батьки були впевнені в тому, що дитячі пляшечки для води Bentgo Kids повністю безпечні для вашої дитини, не містять шкідливих хімічних речовин і їх можна мити в посудомийній машині на верхній полиці. Крім того, міцний матеріал робить пляшку стійкою до руйнування, а додаткова силіконова ручка полегшує перенесення пляшки в дорозі!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tupperwarezp
Tupper_Joseph
Супер-продавець
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була