Всі категорії
Додати товар

Пляшка для води uzspace blue 1000 мл синя

450 грн
Опис

Втомилися мити незручні одноразові пляшки? Шукаєте безпечну пляшку для води?
Хочете бути впевненим, що пляшка не містить шкідливих речовин і токсинів?

Пляшка UZSPACE задовольнить всі ваші очікування!
Тому що:
1. Пляшка UZSPACE безпечна для здоров'я на 100%! Вона виготовлена з BPA-free матеріалу, що не містить і не виділяє шкідливих речовин у вміст пляшечки. Ви можете впевнено користуватися цією пляшкою самі і давати вашим дітям (вона відповідає міжнародним стандартам якості EU, SGS, CIQ, LFGB). Вона без запаху.
2. Її легко носити з собою. Пляшка UZSPACE компактна, ударостійка (за рахунок інноваційного матеріалу Tritan™ (США) і зручна (є ремінець).
3. Пляшку UZSPACE можна відкрити і закрити однією рукою на раз-два (з цим справляється і 2х річна дитина). У той же час система відкривання дуже надійна за рахунок кліпси-фіксатора. Можете бути спокійні за речі у вашій сумці.
4. Пляшка UZSPACE універсальна. Вона підходить як для холодних, так і гарячих напоїв (її температурний режим від -10 до +90 градусів). Можна готувати вітамінні напої відразу в пляшечці. (всередині є ситечко, що виймається, яке не пропустить нічого зайвого, тільки ваш напій).
5. Пляшку UZSPACE легко мити всередині.
6. Користування пляшкою UZSPACE приносить одне задоволення. За рахунок матового покриття Silk Touch створюється відчуття, що пляшечка зі скла. У той же час вона легка, приємно лягає в руку (не ковзає) і на її поверхні не залишаються відбитки пальців (як буває на глянці).

В наявності також інші кольори та об'єми

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nas-ka
nas-ka
Супер-продавець
Львів
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари