Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Фляга hip flask s16 з нержавіючої сталі 473 ml можна під гравіювання

315 грн -6% 299 грн
Опис

Не знаєте, що подарувати чоловікові? А хочеться, щоб подарунок був істинно чоловічим, дійсно корисним і оригінальним. Чудовим подарунком стане фляга!
Фляга для алкоголю - оригінальний, легкий і портативний кишеньковий атрибут з нержавійки, який є незамінним сучасним модним аксесуаром. Металеві фляги для алкоголю дадуть вам можливість завжди при собі мати невелику порцію улюбленого алкогольного напою і є чудовим подарунком мисливцям, рибалкам, туристам або людині з вишуканим смаком.
Завдяки компактним розмірам, ви можете легко носити в кишені піджака, куртки або кітеля і насолоджуватися смаком улюбленого алкогольного напою. У фляжку можна налити будь-який варіант алкогольного напою: віскі, коньяк, вино, горілка, бренді.
Це незамінний супутник для далеких поїздок і походів на природу.
Риболовля, полювання, похід або пікнік пройде набагато цікавіше і веселіше за ковтком улюбленого напою. Якісна сталь надійно захищає флягу від пошкодження.

Об'єм: 16 OZ - 473ml
Art_ SG16

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закон України, а й людські відносини, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
Ви можете придбати товар у нашому магазині в Києві або можемо відправити Новою поштою, Укрпоштою в день замовлення (якщо замовлення зроблено до 17:00).

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари