Розпилювач для олії - дуже зручний прилад, адже з його допомогою ви можете рівномірно наносити олію на страви і вживати саме ту кількість олії, яка вам потрібна. Ідеально підходить для розпилення інгредієнтів при обсмажуванні, тушкуванні, випічці або приготуванні їжі. В розпилювач ви можете налити не лише олію, а й оцет, соєвий соус і т. п.
Переваги розпилювача для олії і оцту:
Наносити олію на сковороду набагато легше, ніж за допомогою кисті;
Допомагає контролювати кількість , яка додається в блюдо;
Ідеально підходить для заправки салатів рослинною, оливковою олією, оцтом, соєвим соусом;
Зручно використовувати при приготуванні млинців;
Легко миється.
Перед першим використанням обов`язково вимийте вручну всі частини розпилювача. Після цього наповніть ємність невеликою кількістю води і розпорошите її.
Матеріал: нержавіюча сталь, скло;
Параметри: 4х17.8 см;
Обсяг: 130 мл;
Вага: 0.2 кг.