Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Комплект контейнерів алюмінієвих прямокутних 2100 мл r86l/2шт (1 пачка)

67 грн
Опис

Комплект одноразових контейнерів із харчової алюмінієвої фольги SP86L
підходить для приготування страв, призначених для сім'ї або компанію. Цей
контейнер універсальний, у ньому можна приготувати величезний діапазон
різноманітних страв, також можна використовувати його для сервірування столу
або для зберігання та транспортування їжі. Комплектація: 2 штуки контейнерів
із кришками. Паковання та посуд з алюмінієвої фольги дає змогу домогтися
найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові
характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу
теплопровідність. Це дає змогу мінімізувати час на приготування, заморожування
та повторне розігрівання страви. Якщо до вас незамінно нагрували гості,
рекомендуємо швидко приготувати: Запечене м'ясо в картопляній шубці М'ясо в
картопляній шубці — відмовитися неможливо! Цікавий варіант із картоплею,
м'ясом і сиром! Готується легко, виходить смачно! Хто пробували, просить ще!
Готуйте на здоров'я! Продукти Картопля — 700 г Фарш м'ясний — 500 г Цибуля
ріпчаста — 150 г Сир твердий — 200 г Яйця — 2 шт. Сіль — на смак Перець чорний
мелений — на смак Зелень петрушки — на смак Олія — для смаження Покроковий
рецепт: 1. Початала займемося начинкою. 2.Гожеться начинка дуже просто. Цибуля
нарізаємо дрібними кубиками. 3. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистості. 4.К
луку додаємо фарш і обсмажуйте ще хвилин 10. Зелень петрушки дрібно нарізуємо
та додаємо до фаршу з цибулею. Солім і перчим. Перемішуємо й остуджуємо.
Начинка готова. 5. Готуємо продукти для картопляної шубки. 6.Картофель
натираємо на великій тертці. Тверду картоплю дуже добре віджимаємо (через
рушник). 7. Сир натир натираємо на великій тертці. 8.Картофель змішуємо з
яйцями та половиною сиру. Також додаємо сіль (обережно, якщо сир у вас
солоний) і перець. Перемішуємо. 9.Берем маленьку чашку та застилимаємо дно та
боки харчовою плівкою. Викладаємо в чашку 2 ст. ложки з гіркою картопляної
маси та розподіляємо ложкою, формуючи "кишень". 10.Кладем на дно трішки сиру
та 2 ст. ложки фаршу з луком. Притискаємо ложкою. 11. Додаємо ще 1 ст. ложку
картопляної маси, закриваючи начинку. 12. Пригнічуємо краї плівки та
завертаємо, формуючи картопляні кулі, де в центрі буде фарш із сиром. Так
поводиться з усією картопляною масою й фаршем. Прибираємо плівку, картопляні
кульки викладаємо на деко і вирушаємо в духовку. 13. Запікаємо м'ясо в
картопляній шубці в духовці за температури 180-200 градусів хвилин 35-40.
М'ясо в картопляній шубці готове. Вийшло смачно та цікаво, рекомендуємо
спробувати! PS Дозволено фотко страви.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vse1dlya2doma
vse1dlya2doma
Харків
26% виконаних замовлень
Був