Форма для желе та заливного (3 л)
Коротка інформація
Елегантна та незвичайна подача страв!
Переваги
Переваги:
Вставка: язичок допоможе вам легко витягти вставку та вашу готову страву.
Бортик навколо форми: захоплює бокові сторони кришки, щоб легко витягти основу.
Піддон: зберігає форму страви, а також є красивим підносом для сервірування.
Ребриста основа: дозволяє нарізати блюдо на рівні шматочки.
Основа 3 л: корисний об'єм 2,5 л ідеально підходить для великої компанії.
Температурний діапазон від 0 до +60 °С.
Обід навколо піддону.
Утримує зайвий сік чи рідину у піддоні.
Як відкрити готову страву
Дістаньте з холодильника і залиште на 15 хвилин за кімнатної температури
Зніміть вставку
Зніміть основу
Подавайте страву на піддоні
Як закрити
Надягніть вставку на основу
Переверніть, залийте готовою сумішшю або складіть готові продукти
Накрийте зверху піддоном