Всі категорії
Додати товар

Vtopmart герметичні контейнери для зберігання харчових продуктів 7 шт.

1180 грн
Опис

- Допоможіть організувати свою кухню і комору ---- Уявіть, що ви прокидаєтеся щоранку і йдете на кухню, щоб приготувати сніданок, і виявляєте, що все акуратно організовано. Більше не брудно, ви можете отримати все, що хочете, дуже швидко. З ними вам буде легко організувати комору.
- Один набір включає 7 контейнерів: 1 високий контейнер (1,7 кварт), 2 середніх контейнера (1,1 кварт), 2 малих контейнера (0,7 кварт), 2 міні-контейнера (0,5 кварт). Ідеально підходить для зберігання борошна, цукру, рису, зерна, горіхів, бобів, закусок, макаронів, кави та чаю!
- Прозорі контейнери дозволяють визначити вміст ---- Виготовлені з високоякісного матеріалу, що не містить BPA, наші повітронепроникні контейнери міцні і небьются. Пластик цих контейнерів дуже прозорий, ви можете визначити вміст, не відкриваючи їх.
- Повітронепроникний, щоб продукти залишалися сухими і свіжими ---- Завдяки спеціальному запечатывающему механізму ви можете безпечно відкривати або закривати наші пластикові контейнери, використовуючи всього два пальці. Просто переверніть кільце, щоб відкрити, або переверніть кільце вниз, щоб зафіксувати і запечатати.
- 24 Багаторазові етикетки ----Ці етикетки допоможуть вам ніколи не сплутати борошно з цукровою пудрою або розпушувач з харчовою содою. Вони багаторазові, ви можете перемикати вміст, коли вам потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?