Всі категорії
Додати товар

Тримач для яєць для холодильника, 2-рівневий гравітаційний контейнер для зберігання яєць

225 грн
Опис

Опис
Тримач для яєць для холодильника, автоматичний гравітаційний контейнер для зберігання яєць.
Заощаджуйте місце, тримайте яйця в порядку. Тримач для яєць на коліщатках має 2 яруси, які можуть вмістити до 14 яєць, з невеликою площею основи, він чудово економить місце в холодильнику або на кухні.
Конструкція з автоматичним обертанням Диспенсер для яєць має практичну конструкцію з гравітаційним уявленням. Яйця випускаються за похилою доріжкою почергово. Яйця автоматично викочуються, коли ви виймаєте яйця з розетки.
Матеріали чудової якості Лоток для яєць на роликах виготовлений із високоякісного поліпропілену, міцний і довговічний, його нелегко зламати, він оброблений із високою майстерністю для надання гладкості зовнішньому вигляду. Його можна використовувати впродовж тривалого часу.
Холодильна підставка для яєць на коліщатках Контейнер для зберігання яєць у холодильнику не тільки робить ваш холодильник чистим і охайним, але й дає змогу бачити залишки яєць, що зручно для своєчасного поповнення.
Широке застосування Органайзер для яєць для холодильника можна розмістити в холодильнику, стільниці, амбарі тощо. Це ідеальний контейнер для зберігання яєць із простою конструкцією.

34 RU

Тримає яйця в порядку, підставка для яєць на коліщатках має 2 яруси, які можуть вмістити до 14 яєць, невеликою займаною площею вона заощаджує багато місця в холодильнику або на кухні.

Чудова якість матеріалів
Лоток для яєць виготовлений із високоякісного поліпропілену, міцний і довговічний, його нелегко зламати, він оброблений із високою майстерністю для додання гладкості. Його можна використовувати впродовж тривалого часу.

Широке застосування
Органайзер для яєць у холодильнику можна розмістити в холодильнику, стільниці, амбарі тощо, це ідеальний контейнер для зберігання яєць із простою конструкцією.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
genamilko
Shopping7
Полтава
10% виконаних замовлень
Був

Схожі товари