Всі категорії
Додати товар

Набір контейнерів для зберігання сипучих продуктів та рідин 4 шт.

330 грн
Опис

Набір ємностей для зберігання сипких продуктів допоможе навести лад на кухні, організувати зручне зберігання круп, заощадити місце у шафі на кухні.

Стильний набір контейнерів складається з 4-х герметичних ємностей для сипучих продуктів.

Герметичні ємності ідеально підійдуть для рідин.

Міцні ємності для рідин та води, із зручними ручками, чудово підійдуть для відпочинку на природі. Будуть добрим рішенням для пікніка, для рибалки, для дачі.


Контейнери для круп виготовлені із безпечного харчового BOPA пластику, не мають сторонніх запахів, пройшли лабораторні випробування безпеки. Пакети для круп мають стійке дно та герметичну кришку. Контейнери для сипучих продуктів будуть чудовим подарунком для дому та дачі, аксесуаром для кухні. Пластикові банки для зберігання, на відміну від скляних банок їх легко брати з собою, вони не розіб'ються, компактні і невагомі. Мішки-пакети для зберігання продуктів підходять за розміром для зберігання холодильника. Баночки для сипучих продуктів завжди стануть у нагоді для будь-яких сипучих продуктів для кухні, на дачі або для відпочинку на природі.



Сучасний набір пластикових контейнерів для зберігання продуктів та рідин займе гідне місце нарівні зі звичним набором скляних банок.

Ємності для круп також використовують як ємність для борошна. Контейнери для зберігання круп та борошна відмінно зберігають продукти та захищають від зовнішніх впливів. Пластикові органайзери для кухні довго радуватимуть Вас. Набір пластикового посуду для сипучих продуктів має стильний та сучасний дизайн, такий органайзер для круп підійде для будь-якої кухні.

Наші Ємності для води із безпечного пластику мають міцні та зручні ручки, будуть дуже зручними для поїздок на природу, пікніків, походів.


Пластикові ємності чудово підійдуть для зберігання у ванній, як контейнер для порошку та побутової хімії, як ємність для рідин у ванній.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
k-stores
K-Stores
Київ
67% виконаних замовлень
Був

Схожі товари