Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір «елегантність», tupperware

1349 грн
Опис

Тип: Контейнери

Кілька примірників у наявності

Набір Елегантність» складається

Чаша 1,5 -1 шт
Чаша 2,3 л — 1 шт.
Чаша 3,2-1 шт
Блюдо 1,5 л — 1 шт.
Кошик — 1 шт.
Салатна пара — 1 шт.

Кожен виріб має плоску кришку 2 класу, завдяки якій забезпечується щільне закривання ємності. Кожна кришка з колекції має зручний хвостик для зручного відкриття. У всіх закритих Чашах із колекції «Елегантність» можна зберігати в холодильнику заздалегідь приготовану їжу, а також перевозити їх у вертикальному положенні, згідно з правилами транспортування виробів із кришками 2 класу. Завдяки прозорому матеріалу, сервірування абсолютно у всіх Чашах із цієї колекції має надзвичайно елегантний вигляд.

Можливість використання таких вишуканих виробів цілком і повністю залежить від Вашої фантазії. Наприклад, об'єми 3,2 л, 2,3 л і 600 мл дуже зручні для приготування та подавання на стіл листкового десерту, свіжих фруктових і овочевих салатів і багато чого іншого. Вироби можна використовувати як ємність для зберігання і сервірування торта або тістечок, помістивши десерт на внутрішній бік кришки, а миску використовувати як кришку-купол.

Кожна з чаш, об'ємом 600 мл є прекрасною місткістю для порції салату, делікатесів, оливок, лічо, соусу, кондитерських виробів, цукерок, пастили та інших продуктів, а також слугувати елементом декору Вашої вітальні.

Вироби не підходять для гарячої їжі, а також їх не можна ставити в морозильну камеру та мікрохвильову піч. Усю колекцію можна мити в посудомийній машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий