Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Контейнер розумний холодильник 3,2 л, tupperware

729 грн
Опис

Тип: Контейнери

Об'єм — 3,2 л
Ширина — 17 см
Довжина — 10,5 см
Висота — 26 см

Розумний холодильник на 3,2 літра для зелені враховує природне положення рослин, що прямо ростуть, і плодів: свіжість зберігається довше, коли овочі та зелень зберігають вертикальне положення під час зберігання.

Інноваційний виріб компанії Tupperware: розумний холодильник високий 3,2 л — для правильного зберігання овочів, що вертикально ростуть, і зелені. Підходить для пучків пряних трав, салату, цибулі-порея, спаржі, дайкону, довгоплідних огірків, стебел селери та ревеню, чилі перцю, моркви, качанів кукурудзи та кореневищ петрушки завдовжки до 20 см. Розумний холодильник прекрасно розміщується у дверцятах холодильника. Має спеціальну знімну вставку для того, щоб запобігти контакту вмісту контейнера з конденсатом, що стікає на дно виробу. Розумний холодильник високий 3,2 л — чудовий знак уваги для Вашої близької людини, яка любить свіжу зелень. Чудовий подарунок для людини, яка веде здоровий спосіб життя!

«Розумні холодильники» дають змогу надовго зберегти свіжість і якість овочів і зелені в холодильнику. Харчовий полімер, з якого виготовлений контейнер, нетоксичний, не має запаху, повністю безпечний для використання в холодильнику та за кімнатної температури. Слайдер на кришці забезпечує ефективну систему провітрювання всередині ємності. Отвори, через які відбувається вентиляція повітря, непомітні для ока. Слайдер має 3 положення: відкритий, закритий або відкритий наполовину. Кришка ємності легко та щільно закривається й відкривається. На стінках основи є піктограми, які допомагають вибрати правильну систему провітрювання для тих чи інших продуктів. Основа виготовлена з прозорого полімеру, завдяки чому видно вміст ємності.

Що і як зберігати в «Розумному холодильнику»?

Об'єм контейнера 3,2 літра дає змогу розміщувати та зберігати більші фрукти й овочі, порівнюючи з «Розумним холодильником» на 1,8 літра.
У закритому положенні слайдера правильно зберігати дайкон, огірки, морква, білі корені, щавель, спаржу.
У наполовину відкритому положенні треба зберігати зелену цибулю, кріп, петрушку, цибулю-порей, перець чилі. У разі відкритого положення слайдера в контейнер для зберігання можна помістити качалки кукурудзи, шпинат.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий