Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Акваконтроль тапервер tupperware

999 грн
Опис

Тип: Ємності

Кілька примірників у наявності

Набір 500 мл +1.3 л + 2.1 л ціна за весь набір 999 грн

Такий контейнер відрізняється від багатьох інших контейнерів своєю особливістю — це кришка, яка розроблена так, периметром кришки силіконова вставка, за допомогою якої контейнер закривається досить щільно та не допускає протікання. Отже, судок і дістав назву "Акваконтроль" — немає протикання рідини.

У такому контейнері можна зберігати різноманітні продукти в холодильнику, сир, готові страви навіть приготовані супи, щоб не захаращувати холодильник каструлями. Добре  зберігається перетерта з цукром малина або будь-яке інше варення.

Квадратна форма контейнера заощадить місце в холодильнику.

Зберігання в шафі таких продуктів, як кава, наприклад, контейнер вбереже продукт від вологи та збереже весь аромат Вашої кави.

Брати з собою обіди на роботу, що дуже актуально в наш час. Транспортування контейнера, у разі правильного закривання кришки можливе в різному положенні.

А цікавий принт контейнера додасть Вам настрою.

Все сертифіковане, є офіційним Дистриб'юторним центром у р. Запорожнення, у наявності понад 5000 виробів, на будь-який смак і гаманець, ціни вказані з максимальною знижкою! На замовлення від 1000 грн. і більше від мене подаруночок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
kater...
katerina653428
Запоріжжя
Була