Всі категорії
Додати товар

Lifewit 13 шт. герметичні контейнери для зберігання харчових продуктів з...

1498 грн
Опис

- Зручне зберігання: цей набір герметичних контейнерів для зберігання продуктів із 13 пачок представлений у 4 різних розмірах. До комплекту входять 1 високий контейнер (2,4 л), 5 середніх контейнерів (1,9 л), 4 маленькі контейнери (1,3 л) і 3 мініконтейнери (0,6 л). Підходить для щоденного зберігання кухонних продуктів, як-от макарони, борошно, горіхи, крупи, боби, цукор, закуски, печиво тощо.
- Універсальний розмір кришки: для зручності ми розробили універсальний розмір кришки для всіх 13 штук в пакованні. Чотири увігнуті канавки на кришці гарантують, що кришки будуть на місці до того, як заклавнуться засувки. Засувки мають дугоподібну форму, що дає змогу легко натискати та тягнути під час відкривання та закриття.
- Герметичність: наші контейнери для харчових продуктів обладнані високоякісними кришками з бічним блокуванням і чорними силіконовими ущільнювальними кільцями. Герметична кришка та клямки, що замикаються, зберігають усе всередині свіжим і сухим.
- Продумані аксесуари: до цього набору входять 16 наклейок і маркер, що стирається; Етикетки допоможуть вам ніколи не переплутати борошно з цукровою пудрою або розпушувач із содою. Їх можна використовувати повторно, і ви можете перемикати вміст у будь-який час.
- Високоякісний матеріал: виготовлений із високоякісного харчового пластику, не містить BPA та шкідливих речовин. Він термостійкий (-20 °C-100 °C;-4°F-212°F), водонепроникний і термостійкий. Ви можете помістити його в мікрохвильова піч, а також можна мити в посудомийній машині. Він досить міцний для тривалого використання, і його легко зберігати, коли він не використовується, вставляючи один в інший.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари